2777
2789
عنوان

کمکککک کنید بچه م یه حرفی زد نمی دونم چی بگم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دیده  واینم همه میدونن ک بچه های این نسل خیلی خیلی  فرق دارن از نظر هوش  وزکاوت وخلاصه همه چیز  با نسل قبلیتون  وقتی پسرم ۲ ساله  بود شوهرم جداشدیم الان ۷ سالشه   ولی بعضی مواقع ی حرفای  می زنه ک خودمم شاخ درمیارم   م میگم  کسی بهت گفته  از کجا مثلا این حرفو بلدی میگه خودم یاد دارم   یا مثلا  ی چیزی از رابطه جنسی مخالف اونم ب صورت گنگ می فهمید ی مدت کلا فکری بودم   مثلا میگفت خانمه از کجا بچش بدنیا میاد اون مثلا سینه هاش چرا این قدری بزرگه متوجه  شوم ک خونه خواهرم  ماهواره دیده  دیگع  هوشیار شدمولی نمی دونع چی هست واینکه بیشتر مواظب خودتون وکاراتون وبچبتون باشید 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
بیشتر بخاطر اینه که بعضی خانواده ها بچه هارو مدیریت نمیکنن، اونا تو مجازی ی چیزایی میبینن، تحقیق میش ...

دقیقا. به خدا من انقدر حساسم. حتی اینستام رو دستش نمیدم، 🐘 تر شکن هم نداره، گوگل و برنامه بازارش روی حالت کودکه. اصلا ماهواره نمی بینم. نمیدونم چی شده ☹️