2777
2789

این مادرشوهرایی ک میگین دارین و اینقدر فتنه و بی شعورن 

پسرشونو تونستن درست تربیت کنن و تحویل جامعه بدن؟

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر هیز نبودن و ادب و اینا آره 

ولی از نظر خرجی دادن از نظر زن داری هیچی

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

چه سوال جالبی پرسیدین 

چون من اینو همه جا میگم

واقعا همینطوره 

من دونه به دونه نصیحت های مادر همسرم رو توی ایشون میبینم

کلا ذات درستی دارن خانوادگی اما اخلاقاشون شبیه همه که این نشونه تربیتشونه

خیلی جالبه مادرشوهراشون پیف پیفن، ولی عاشق پسرای همین پیف پیف شدن

حالا تو تصور کن خودشون چی هستن که عاشق همین پسرا شدن🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خیلی جالبه مادرشوهراشون پیف پیفن، ولی عاشق پسرای همین پیف پیف شدن

ن میگن شوهرم با کل خونوادش و خواهر مادرش فرق داره

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

مادر پارتنرم‌ بشدت خوب تربیتش کرده واقعا

البته هنو شوهر نشده ولی در کل خیلی مودب و با شخصیتخ

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

شوهرم خوبه ولی خب ذاتا آدم خوبیه. مادرشوهرم بد نیی ولی خوب هم نیس حسوده گاهی با حرفاش اذیت میکنه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
ن میگن شوهرم با کل خونوادش و خواهر مادرش فرق داره

مگه میشه اصلا؟بلاخره یه وجه اشتراکی داره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خوب ببین بر اساس شرایط هم هست. همون ادم مثلا با دایی یا خالش خوبه و احترام میذاره اما حرمت پدر خانومش رو نداره. به خواهرش دل رحمه اما به زنش نه. اگه اون ادمی که تو خونه با زنش داد و بیداد و بددهنی و بد قلقی میکنه تو محل کارش اینکار رو کنه یه روزه اخراج میشه یا اگه خونه باباش این طور بود مینداختنش بیرون. به نظرم خیلی از مردها یا زن ها به شرایط زندگی میکنن اگه زن تو سری خور پیدا کنن باباش رو میسوزونن همچنین خانوادش

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست