2777
2789
عنوان

بیاین بگین کات کنم یا ادامه بدم

374 بازدید | 37 پست

پسر سرسنگینی هستش اصلا فاز جنسی نمیزنه و بی جنبه نیست ولی درکل آدم قضاوت گری هست چندبار اعتماد 

به نفسمم گرفته ؛تو دعوا عصبی میشه بدجور قاطی میکنه دلتو میکشنه تیکه میندازه ولی بعدش از دلت درمیاره قصدشم ازدواجه ولی من اصلا نمیدونم 

چیکار کنم از طرفی نمیخوام ضربه هم‌بخوره 

خانوادشم جریان میدونه و منو معرفی کرده مادرشم عید بهم‌تبریک گفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات کن عشقم بعدا ازم تشکر میکنی ازدواج کنی ناراحنت ممیمنه دوبار معذرت میخواد دفعه دهم مهم نیست براش و ازت میخواد عادی برخورد کنی انگار اتفاقی نیفتاده نمونش شوهر خواهرم

کات کن ولی اعتماد بنفستو ازت میگیره و حس ناکافی بودن بهت میده بدرد ازدواج نمیخوره

اره دقیقا درسته 

میخوام‌انتخابم غلط نباشه چون اعصاب یه زندگی داغون ندارم به اندازه کافی سختی کشیدم تو زندگی 

ایا ب نظرت همیشه اینه؟! الان ک چیزی بینشون نیست اینه چاره ای نداره. خرش از پل بگذره ...

متاهلی شما عزیزم 

این اقارو تایید نمیکنم اما همه ی ما نواقصی داریم یعنی ما کاملیم

کات کن عشقم بعدا ازم تشکر میکنی ازدواج کنی ناراحنت ممیمنه دوبار معذرت میخواد دفعه دهم مهم نیست براش ...

مرسی که گفتی 💖از ته قلبم دعا میکنم بهترینا تو زندگیت پیش بیاد 

میدونی اخلاق قدی داره

چندین بار خوردمم کرده و لهم کرده با حرفاش 

بعد میگه مگه چی گفتم 

مرسی که گفتی 💖از ته قلبم دعا میکنم بهترینا تو زندگیت پیش بیاد  اره دوستانم دارن اینجا میگن خر ...

عارع عزیزم از دلتم در بیاره مگ فایده داره؟! ب دلت میشینیه اصلا 

خواهش میکنم تو ام مثل خواهرم لیاقتت خیلی بیشتره❤️