2777
2789
عنوان

بیاین بگین کات کنم یا ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 37 پست
عزیزم خودت باید ببینی خوبی هاش ببشتر از بدی هاشه یا چی هیچ آدمی کامل نیست  عقلانی تصمیمی بگیر& ...

منطقی فکر میکنم باید تموم بشه ولی متاسفانه حس دارم بهش که باید حسمو بکشم میترسم بعدشم کسی به دلم‌ نشینه 

زیاد خاطره هم داریم 

تا ترم آخر هم همش چشم تو چشم هستیم 

متاهلی شما عزیزم  این اقارو تایید نمیکنم اما همه ی ما نواقصی داریم یعنی ما کاملیم

درسته عزیزم ولی من ب شخصه نمیتونم ی ادم عصبی ک موقع عصبانیت قاطی میکنه و ی ادم دیگگ میشه رو تحمل کنم  

ن متاهل نیستم ولی بابام اینجوریه و خیلی مامانمو اذیت کرده😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ببخشید میگم ولی فاز جنسی برداره بهتر از اینکه شکاک و بد دل باشه این بیچارت میکنه

مرسی که صادقانه و دلسوزانه نظرتونو میگین واسم خیلی با ارزش هست و واقعا نیاز داشتم به این مشاوره ها که تایپک زدم 

دقیقا خودمم حس میکنم اخلاق گندی هست طرف بد دل باشه 

مثلا میریم بیرون میگه شالتو بکش جلو یا مثلا از اوناست وایشه تو ازدواج و زندگی مشترک گوشیت چک کنه یا مصلا میگه باید بدونم دوستات کیه با کیا میگردی این مدلیه انگار آدمو میخواد خفه کنه 

ولی خب میدونین درکل من بدم میاد پسری حدشو ندونه بزنه فاز جنسی این اصلا اون مدلی نبود یکی از معیارامو داشت و هیز و لاشی نیست  ولی خب بدیای دیگه داره 

درسته عزیزم ولی من ب شخصه نمیتونم ی ادم عصبی ک موقع عصبانیت قاطی میکنه و ی ادم دیگگ میشه رو تحمل کنم ...

خب بنظرم عصبانیت درجه داره، همینکه به فکر عذر خواهیه واشتباهشو قبول کنه خوبه، زندگی مشترک پر از چالشه

مرسی که صادقانه و دلسوزانه نظرتونو میگین واسم خیلی با ارزش هست و واقعا نیاز داشتم به این مشاوره ها ک ...

قطعا خیلی بده یکی بخواد از این حرفا بزنه من در مقام مقایسه گفتم شکاکی خیلی بده انشاالله هر چی خیره براتون پیش بیاد 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
عارع عزیزم از دلتم در بیاره مگ فایده داره؟! ب دلت میشینیه اصلا  خواهش میکنم تو ام مثل خواهرم ل ...

اره حقیقتا بعدشم از دلم دربیاد ولی تو گوشه قلب و ذهنم میمونه و همش انگار پیشش خود واقعیم‌نیستم باید سانسور کنم خودمو خیلی زیاد اعتناو به نفسم گرفته و حرفاش به شدت نپخته هست تازگیا بهتر شده ولی میترسم فیلم باشه 

مرسی عزیزم ❤

تازه این قبلا دعوا میشد میگف مگه چی گفتم طلبکارم میشد 

درسته عزیزم ولی من ب شخصه نمیتونم ی ادم عصبی ک موقع عصبانیت قاطی میکنه و ی ادم دیگگ میشه رو تحمل کنم ...

وقتی عصبی میشه این استوری تیکه های شدیدمیذاره 

و فحش نمیده اما حرفایی میزنه از فحش بدتر 

اره دقیقا این ادما پیر میکنن ادمو خدا به داد مامانت برسه

منطقی فکر میکنم باید تموم بشه ولی متاسفانه حس دارم بهش که باید حسمو بکشم میترسم بعدشم کسی به دلم‌ نش ...

از یه مشاور خوب کمک بگیر اگه آدم منطقی هم هستش بگو باهات بیاد

مشاوره

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم