بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله ولی آشغال بود،رنگ کیفی که سفارش دادم قهوه ای سوخته بود مطابق عکس خودشون، ولی یه رنگ قهوه ای خیلی زشت و روشن فرستادن!!!حالا اینا به کنار،بند کیف رنگش قهوه ای پررنگ بود و با رنگ خود کیف تفاوت داشت😒پشتیبانیشم پیام دادم سین کردن جواب ندادن
خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....
بله ولی آشغال بود،رنگ کیفی که سفارش دادم قهوه ای سوخته بود مطابق عکس خودشون، ولی یه رنگ قهوه ای خیلی زشت و روشن فرستادن!!!حالا اینا به کنار،بند کیف رنگش قهوه ای پررنگ بود و با رنگ خود کیف تفاوت داشت😒پشتیبانیشم پیام دادم سین کردن جواب ندادن
خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....
بله ولی آشغال بود،رنگ کیفی که سفارش دادم قهوه ای سوخته بود مطابق عکس خودشون، ولی یه رنگ قهوه ای خیلی ...
من یبار سال پیش ۵تا کیف سفارش دادم راضی بودم.
۶روزه باز دوتا کیف سفارش دادم برا روز معلم🥲 هنوز کد مرسوله نذاشتن یعنی ثبتو ارسال نکردن اعصابم خورده
هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜
ای بابا، اگه شماره ای دارن زنگ بزنید بهشون،من که اصلا راضی نبودم و واقعا حرومشون باشه😒رسما کلاهبردا ...
امروز ارسال کردن کد رهگیری رو گذاشتن. حالا منتطرم کیفا برسه ببینم جنسشون چطوره
هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜