2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری که زیبا نیست باید چیکار کنه تو این دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 4674 بازدید | 158 پست

روی جنبه های زنانه دیگش کار کنه

ظریف و لوند و خوش ادا و شیک پوش و خندون باشه. مردا زیبایی رو توی جزئیات صورت نمیبینن توی اینا میبینن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاری کنه و ب یه درجه ای برسه که همه مردا بدون توجه ب ظاهرش بخوانش

مثلا چ کاری

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

همه چی با عمل درست نمیشه که

میشه کافیه پول داشته باشی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

به نظرم بره باشگاه بدنشو بسازه کم کم پولاشو جمع کنه مثلا موهلشو لایت کنه بعد بینی عمل کنه دندوناشو درست کنه بعد ابروهاشو فیبروز کنه لنز بذاره و.... بعد میبینه که از همه قشنگ تره

وقتی الان همه میرن پلنگ میشن چرا ما نشیم؟ علم پیشرفت کرده و کلی هم دکتر زیبایی هست واسه اعتماد به نفس هر کسی هم که میگه نکن زر میزنه الان همه پسرا دنبال دافن

اینایی ک میگن دختر زشت وجود نداره و اعتماد بنفس کمه و فلان واقعا سمی هستن 

واقعا کلی فاکتور هس ک ادمو زشت میکنه همونطور ک پسر زشت هم وجود داره 

چرا میخواید حقیقت رو انکار کنید اخه😒 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️