2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری که زیبا نیست باید چیکار کنه تو این دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 4675 بازدید | 158 پست

مستقل بشه و درامد و تحصیل

اون موقعس ک ب چشم همه به به میشه  واقعا چرا

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر بود اینجا گفت

شاید تقدیرم تجرده  باهاش کنار میام میرم سراغ کار واینا

جالب بود برام

نه کفر گفت نه خودکشی نه گفت میخوهد بد باشه یا چی

همین یه جمله

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘

یکم اعتماد به نفس داشته باشه و امیدش به خدایی باشه که از همه ی بنده هاش بیشار دوستش داره

پسرم هااا😊،به جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گریه های بنده های خدا باشی دلیلِ حالِ خوب و خنده هاشون باش🌹🌹🌹😉

بنظرم همه ی زیبایی مخصوص  دارن یکی صورت زیبا داره یکی بیان زیبا داره یکی رفتار زیبا داره همه چی ک ظاهر نیس چ آدمای موفق ک با دخترای ب نظر شما زشت ازدواج کردن ولی خب ملاک زیبایی ظاهر نیست

یه دوستی داشتم میگفت دختره دبیرستانی و  سیبیلو  بوده🤣

یه پسره بدجور عاشقش شدهه  دخترم قیافه نداشته 

خود دخترم همیشه می‌گفته زشتم  

آخرش ازدواج کردن الان ۲ تا بچه دارن 

پوستشم  تیره و لب تیره و چاق

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اولا که رو شخصیتت کار کن و موفقیت.

دوما من تو همین سایت خانومی دیدم خیلی زیبا و سفید بود به گفته کسایی که عکسش رو دیدن. ولی خیلی برون‌گرا و سر زبون دار نبود. شوهرش خیانت کرده بود.

این یعنی زیبایی هم کافی نیست. مردا اول شاید جذب چهره بشن اما بعدش اخلاقه که نگهشون میداره نه چهره.

میشه کافیه پول داشته باشی

نمیشه من پیج یکی از بهترین دکتر ها رو دارم از نمونه کارهاش میزاره از هر ۳۰ تا شاید یکیش خوشگل بشه

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!

تحصیلات و شغل و خوش مشرب بودن بنظرم 

با اینا میتونی کمبود زیبایی رو جبران کنی 

دوستم واقعااا زشت و درب و داغون بود  هیشکی نگاشم نمیکرد دو ماه بود رفته بود سر کار سریع دوستش معرفیش کرد ب رفیق شوهرش اونم ک مدیرعامل خرپولی بود امد گرفتش 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️