2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش به خیر سایت چقد جو خوش و بانمکی داشت از خنده غش میکردیم دیگه سایت هم بهدرد نمیخوره

بیا تاپیک آخرم🥰

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

من ک تاپیک نمیزنم هیچ وقت

ولی... همه که خوشبخت نیستن

خوب میان اینجا خودشونو تخلیه کنن

جز اینجا جایی ندارن ک راحت حرف بزنن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
شما نخون این تاپیک هارو. ولی خوب نیست در مورد رنجی که یک انسان داره تجربه می‌کنه این طوری صحبت کنی. ...

عزیزممممم انگار یکی دوتاعه با حرف منم چیزی درست نمیشه می‌دونم 

ولی خیلی تعدادش بالاست 

اینا هم عادت کردن فقط مشکل عاشون رو بیان اینجا بگن از تجربه ها و حس های خوبشون نمیگن

عزیزممممم انگار یکی دوتاعه با حرف منم چیزی درست نمیشه می‌دونم  ولی خیلی تعدادش بالاست  ا ...

آخه یکی هم تاپیک خوشحالی میزنه، بقیه میان بهش میگن پز میدی😅

ولی حقیقتش اینه که آدم ها وقتی خوشحالن‌ بیشتر تو دنیای واقعی شونن، وقتی مشکل دارن پناه میارن به دنیای مجازی.