2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب دیگ بدتر 😳😳😳 یا باید خودت هزینه داشته باشی خونه بگیری یا باخانواده زندگی کنی،کسی خونشو نمیف ...

چرانده بچه آورده بایدبده پس به کی بایدبده دخترشه 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

وا خب دیگ بدتر 😳😳😳 یا باید خودت هزینه داشته باشی خونه بگیری یا باخانواده زندگی کنی،کسی خونشو نمیف ...

عزیزم‌به‌ ۴تا‌برادرام‌ یکی‌ یه‌ خونه‌ داده‌.بعدشم‌ من‌ الانم‌‌ شاغلم‌دارم‌مستقل‌ زندگی‌ میکنم‌.خونه‌اجاره‌ کردم‌.فقط‌ من‌ اضافیم‌.

عزیزم باید وجود نداره بچه تا ۲۰ سال بچس بعدش باید دستش تو جیب خودش باشه دیگه رفاهو برای بچه فراهم می ...

اصلا موافق نیستم بااین طرزفکر ها وقتی بچه ندارم حالاتاهرسنی که باشه پدرمادربایدکمک کنن اگه وضعشون خوبه

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

عزیزم‌به‌ ۴تا‌برادرام‌ یکی‌ یه‌ خونه‌ داده‌.بعدشم‌ من‌ الانم‌‌ شاغلم‌دارم‌مستقل‌ زندگی‌ میکنم‌.خونه‌ ...

شما شرایط تونو کامل نگفتین نصفه نصفه میگی اگه ب بقیه داده و خب شماهم جدا زندگی می‌کنی آره میتونی بخوای البته احتمالا پدرتون ب این فکر میکنن ک شماهم ازدواج کنی همسرت باید خونه رو فراهم کنه با پدرتون صحبت کردین؟ قبول نکردن؟

شما شرایط تونو کامل نگفتین نصفه نصفه میگی اگه ب بقیه داده و خب شماهم جدا زندگی می‌کنی آره میتونی بخو ...

من‌ که‌ همون‌ اول‌ گفتم‌ شما‌ نصفه‌ نصفه‌ خوندی‌.