2777
2789
عنوان

کاش بقیه مردارم امتحان میکردم

216 بازدید | 14 پست

شوهرم با اینکه خیلی خوبه هی مقایسه میکنم با بقیه میگم کاش بقیه مردارم امتحان میکردم میدیدم چجورین هی میگم اگه با شوهر بقیه ازدواج میکردم چجور میشد مردای دیگه چجورین؟یا بفکرم میرسه جدا بشم بقیه ببینم چحورین

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر اخلاق و رفتار 95 درصد مردهای دنیا یکی هستن . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

ببین اسی

واقعا نمیدونم چرا ازدواج کردی

کسی که عاشق همسر خودش باشه اصلا چندشش میشه به مرد دیگه ای فکر کنه

شما که چنین حسیو نداشتی اصلا ازدواج نمیکردی خب😐😐

آدم اینجا یه چیزایی میبینه....

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین اسی واقعا نمیدونم چرا ازدواج کردی کسی که عاشق همسر خودش باشه اصلا چندشش میشه به مرد دیگه ای ف ...

چرا به طنز نهفته در کلام دقت نمیکنین ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .