2777
2789

این زنه دشمن بابامه و همه میدونن ، بچه ک بودم من و مامانمو خیلی اذیت کردن خودش و دختراش ولی الان وضع ما از هر لحاظ بهتره و اللخصوص از وجود من آتیش میگبرن اینا اومدن خوته مادربزرگمینا ماام اونجا بودیم اینا اومدن بابام ب من گف پاشو بخاطرش من پانشدم چون سری پیش پاشدم ک مثلا احترام بزارم بهش ولی ب همه سلام داد من و مامانمو جا انداخت منم بلند نشدم بابام منو دعوا میکنه میگه تو کینه ای ولی واقعیت اینه ک مامان و بابای من سادن بخدا دق کردم از دست این کاراشون 

همونی که دلش پیش تو گیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایتقدربدم میاد احترام الکی مادر منم از این اخلاق ها داره

آخه وقتی طرف علننا ب تو بدی کرده بهش چ احترامی بزاری وقتی میره همه جا بدت رو میگه و ب بقیه میگ اگ اونو مهمونی دعوت کنید ما نمیاییم چرا باید بهش احترام بزاری

همونی که دلش پیش تو گیره

حق با توع 

ولی تو جمع ب حرف بابات گوشندادی ی جور بی احترامیه

پا میشدی میگفتی ب احترام حرف شما بابا ،بهتر بود ب نظرم

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بابا مامانت ساده نیستند،آدمایی خوبین .....

بخدا این زنه رفته ب فامیلای بابام گفته بابای من مامانمو میزنه و ر روز کتک کاریه درحاای ک بابای من یبارم دست رو مامانم بلند نکرده و شوهر دختر خودش جلوی ما کتک میزد دخترشو عقده اینو رف همه جا ب نام ما گف😐😐بعدتو میگی ساده نیستن؟

همونی که دلش پیش تو گیره
آخه وقتی طرف علننا ب تو بدی کرده بهش چ احترامی بزاری وقتی میره همه جا بدت رو میگه و ب بقیه میگ اگ او ...

ارره یادش بخیر ماهم باید دولا راست میشدیم جلوی یه بنده خدا

چون پولدار تر از همه بود

💍♥ i said yes 

ارره یادش بخیر ماهم باید دولا راست میشدیم جلوی یه بنده خدا چون پولدار تر از همه بود

آخه ما از اونا پولدار تریم خیلیم تفاوت سطح مالیمون آشکاره

همونی که دلش پیش تو گیره