این زنه دشمن بابامه و همه میدونن ، بچه ک بودم من و مامانمو خیلی اذیت کردن خودش و دختراش ولی الان وضع ما از هر لحاظ بهتره و اللخصوص از وجود من آتیش میگبرن اینا اومدن خوته مادربزرگمینا ماام اونجا بودیم اینا اومدن بابام ب من گف پاشو بخاطرش من پانشدم چون سری پیش پاشدم ک مثلا احترام بزارم بهش ولی ب همه سلام داد من و مامانمو جا انداخت منم بلند نشدم بابام منو دعوا میکنه میگه تو کینه ای ولی واقعیت اینه ک مامان و بابای من سادن بخدا دق کردم از دست این کاراشون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ایتقدربدم میاد احترام الکی مادر منم از این اخلاق ها داره
آخه وقتی طرف علننا ب تو بدی کرده بهش چ احترامی بزاری وقتی میره همه جا بدت رو میگه و ب بقیه میگ اگ اونو مهمونی دعوت کنید ما نمیاییم چرا باید بهش احترام بزاری
پا میشدی میگفتی ب احترام حرف شما بابا ،بهتر بود ب نظرم
پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
بخدا این زنه رفته ب فامیلای بابام گفته بابای من مامانمو میزنه و ر روز کتک کاریه درحاای ک بابای من یبارم دست رو مامانم بلند نکرده و شوهر دختر خودش جلوی ما کتک میزد دخترشو عقده اینو رف همه جا ب نام ما گف😐😐بعدتو میگی ساده نیستن؟