سلام
یه دختره هست تو مدرسمون تایپش infp عه و یه سال از من بزرگتره منم به عنوان رفاقتی خیلی ازش خوشم میاد اما خب متاسفانه بلد نیستم که باید چیکار کنم باهاش رفیق شم. یه چندباری در حد چند دقیقه شاید باهم صحبت کردیم کلا ولی خب خیلی ازش خوشم میاد. شدیدا مودیه به طوری یه لحظه میگم اره حتما اونم از من خوشش میاد بعد دوباره یه رفتاری میکنه میگم نه اشتباه کردم اون هیچ حسی به من نداره. مثلا چند روز پیش تو مدرسه بودیم با بچه ها وایستاده بودن تو حیاط منم رفتم سمتشون دستشو سمتم گرفت که برم بغلش وایستم منم رفتم بغلش وایستادم اونم دستشو انداخت دور گردنم و یکم باهم شوخی کردیم. من تاحالا ندیده بودم با کسی اینجوری باشه. بعد یکم بعد ازم پرسید که تایپت چیه بهش گفتم تایپمو. بعد یکم که گذشت نشسته بود تو سالن منم رفتم کنارش با خنده بهش گفتم ببینم تو شمارتو به من نمیدی؟ اونم با یه حالت خاصی زل زد تو چشام گفت من همه چیمو بهت میدم. خیلی تعجب کردم و تو صورتش دنبال یه ردی از شوخی بودم اما اصلا شوخی نبود انگار. بعد منم لپشو کشیدم که بعدش یکی از همکلاسیاش اومد گفت پاشو بریم حیاط دیگه اونم پاشد رفتن. دیگه میخواستم بیام خونه نشسته بود رو یه نیمکت رفتم کنارش بهش گفتم پاشو بریم حیاط بعد وسایلاشو گذاشت رو میز به حالتی که میخواست بلند شه مثلا ولی انگار دو دل باشه گفت نه دیگه الان نمیشه منم گفتم حالا پاشو یه لحظه بریم من شمارتو بزنم تو گوشیم اینجا نمیتونم. نمیدونم ناراحت شد یا چی ولی دوباره وسایلاشو از رو میز برداشت و خندید و روشو کرد اونور. منم دیگه چیزی نگفتم. بعد که داشتم میومدم اونا تو حیاط بودن منم رفتم با بچه ها خداحافظی کنم اصلا به کسی نگاه نمیکرد و انگار فکرش درگیر بود و داشت با خودش کلنجار میرفت. منم یه خداحافظی بلند کرد و اومدم بیرون از مدرسه.
من شمارشو ندارم اما تو یه گروه که برای مدرسه هستش هم من هستم هم اون اما نمیدونم که اون میدونه که منم هستم یا نه. تاحالا بهش پیام ندادم.
حالا یه روز بعد از اون قضیه رفتم دیدم پروفایلشو عوض کرده یه عکس کارتونی سبز گذاشته در حالی که همون روز قبلش بهش گفته بودم من عاشق رنگ سبزم.
الان نمیدونم واقعا حسش نسبت به من چیه. نمیفهممش. لطفا کسی که تایپش infp هست راهنماییم کنه.