2777
2789

فردا چی منتظرمه؟ 

راهکاری دارید؟ 

هزینه سزارین اختیاری رونداشتم

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

امپول فشار میزنن؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات آرزو میکنم سزارین بشی ب خواست خدا  وگرنه جر میخوری  من ۴۵ تا بخیه خوردم

اخی زایمانت سخت بود؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
اره دوسانت دهانه رحمم بازه

حداقل بگو بی حس کنن کمتر درد بکشی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

حداقل بگو بی حس کنن کمتر درد بکشی 

چجوری بگم مگه خودشون نمیکنن؟

اره دوسانت دهانه رحمم بازه

فقط پله پایین و بالا برو،راه برو،دردات ک شروع شد سریع نرو بیمارستان،پله پایین و بالا برو ،تند تند راه برو

وقتی درد داشتی واسا ،درد ک ساکت شد انجام بده اینارو

من اینکارو کردم نیم ساعته زایمان کردم،البته از اول بارداری پیاده رویی میرفتم

از الان اصلا غذای سنگین نخور سعی کن فقط سوپ بخوری  ساکتو کامل ببند لباس برای مرخص شدن و دستمال ...

یه آبمیوه بزرگ و دوتا رانی و کیک و کلوچه و بیسکوییت و خرماو قهوه برداشتم کافیه

فقط پله پایین و بالا برو،راه برو،دردات ک شروع شد سریع نرو بیمارستان،پله پایین و بالا برو ، ...

منم میرفتم 

گلم فردا ختم بارداریمه نمیتونم دیگه وایسم دردم بیاد