یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم مذهبی و محجبه هستم ولی بلاگری با حجاب اصلا سازگار نیست حجاب یعنی پوشیده نگه داشتن خودت از نظ ...
صد در صد بحثم قضاوت نیست روسری رو آنچنان با حجاب میزنه چادرای خشکل حتی رنگی تو خونه از اون خانواده های مذهببببییییی بعد آن چنان می خنده خب اگر تو خیلی مذهبی این صدای خنده اشکال داره تو پیج قطعا مزدم هست آرایش رژ خط چشمم که کامل اینارو بذارم کنار تبلیغ که میکنه آنچنان تعریف می کنه باور کن بعضیاش مشخص بیخود تعریف می کنه ارزونترش پیدا نمی کنی دقیقا همون تو شهرمون پنجاه صد کمتر همه اش مصرف گرایی بعد میشناسم اصلا حجاب نداره دوره آموزشی خیاطی خودشو میفروشه میگه من نمی تونم اعتماد کنن بخم بعد اگر چیزی خوب درنیومد چطور سرمو روی بالش بذارم از زحمتش پول درمیاره من خودم تا این لحظه معتقدم و اینارو که می بینم زورم میاد