2777
2789

من یکی رو میشناسم ادعا خدا پیغمبریش میشه ها

بعد هرابر ک میخواد تبلیغ لیزر کنه الکی ب خودش پیام میده ک وای نامزدم موی دستمو دید چقدر خجالت کشیدم و تورو خدا .......جون بهم بگو چکار کنم 😐 

چون تو هم از یه قومی بدت میاد و کلی دروغ داخل تاپیکا راجبش میگی دروغگو تر از تو توی زندگیم ندیدم بسم ...

در مورد کی؟

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش می‌دونه  یهو یه تاپیک برام باز شد یه چیزایی گفت شاخ درآوردم اصلا حرفاش بوی فانتزی میده&nb ...

چرت و پرت زیاد میگن شات بده نی نی یار اگه دیدی داره زیاده روی میکنه

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

من خودم مذهبی و محجبه هستم ولی بلاگری با حجاب اصلا سازگار نیست حجاب یعنی پوشیده نگه داشتن خودت از نظ ...

صد در صد بحثم قضاوت نیست  روسری رو آنچنان با حجاب میزنه  چادرای خشکل حتی رنگی تو خونه  از اون خانواده های مذهببببییییی   بعد آن چنان می خنده خب اگر تو خیلی مذهبی این صدای خنده اشکال داره تو پیج قطعا مزدم هست آرایش رژ خط چشمم که کامل   اینارو بذارم کنار تبلیغ که میکنه آنچنان تعریف می کنه باور کن بعضیاش مشخص بیخود تعریف می کنه  ارزونترش پیدا نمی کنی دقیقا همون تو شهرمون پنجاه صد کمتر    همه اش مصرف گرایی         بعد میشناسم اصلا حجاب نداره دوره آموزشی خیاطی خودشو میفروشه میگه من نمی تونم اعتماد کنن بخم بعد اگر چیزی خوب درنیومد چطور سرمو روی بالش بذارم  از زحمتش پول درمیاره     من خودم تا این لحظه معتقدم و اینارو که می بینم زورم میاد 

صد در صد بحثم قضاوت نیست  روسری رو آنچنان با حجاب میزنه  چادرای خشکل حتی رنگی تو خونه &nbs ...

خوب خودت میگی حجاب ندارن خیلی هاسون این جوری هستن نمی دونم انگار برنامه دارن حجاب رو بزنن واقعا اعتقاد ندارن و اکثرا بعد ی مدت حجاب رو میذارن کنار 

کمتر  بلاگری هست که راست باشه همه چیش 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم