2777
2789

بچه ها من واسه ککو مک رفتم مزونیدلینگ روز سوممه الان همش میترسم پوستم خوب نشه😭😭 غلط کردم اصلا پوست قبلیه خودمو میخوام ..

البته اینم بگم که هنوز دوره درمانم کامل نشده بهم گفت یه هفته باید کرم استفاده کنم اما میترسم...

من مزو رفتم تاثیر نداشت کربن رفتم پوستمو داغون کرد قشنگ هرچی لکه داشتم آورد روی پوستم

میترسم واقعا 😭خیلی اشتباه کردم پوست نازنینم انقد خووب بود فقط لک ککو مک داشت که خیلی کمرنگ بود منه احمق خواستم بره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان واسه تو بیشتر شده؟

نه راستش ،اصلا نمیدونم‌چجوریه ،تازه امروز بعد سه روز رفتم حموم ...فعلا گفته تا یه هفته ترمیم کننده و آبرسانو ضد آفتاب بزنم ... اما ترسیدم. واقعیت اینکه یه سری تجربه هم خوندم که نوشته بودن بیشتر میشه ،اونا هم منو ترسونده ...

nobody عزیز سلام! اگه کسی از بچه‌ها مزو نیدلینگ رو برای کک و مک انجام داده باشه و تجربیاتش رو به اشتراک بذاره، خیلی می‌تونه مفید باشه. اما من چند تجربه و اطلاعات کلی در مورد استفاده از مزو نیدلینگ برای درمان کک و مک رو برات می‌ذارم.

تجربه‌های مزو نیدلینگ برای کک و مک
تجربه 1: ناهید، 28 ساله
"من همیشه از کک و مک‌های روی صورتم ناراضی بودم و تصمیم گرفتم مزو نیدلینگ رو امتحان کنم. بعد از چند جلسه، تفاوت محسوسی دیدم. کک و مک‌ها کم‌رنگ‌تر شدن و پوست صورتم صاف‌تر و شفاف‌تر شد. البته نیاز به چندین جلسه داشتم و باید صبور باشی."

تجربه 2: مریم، 35 ساله
"پوستم پر از کک و مک بود و هیچ کرم یا درمان خونگی جواب نمی‌داد. بعد از مشاوره با پزشک، مزو نیدلینگ رو امتحان کردم. بعد از سه جلسه، واقعاً متوجه شدم که کک و مک‌ها کم‌رنگ‌تر شدن و پوست صورتم یکدست‌تر شده. هر جلسه کمی قرمزی و تورم داشتم ولی به زودی برطرف شد."

تجربه 3: علی، 30 ساله
"من برای کک و مک‌های دست و صورتم مزو نیدلینگ رو انجام دادم. خیلی از نتیجه راضی‌ام. بعد از چند جلسه، پوست روشن‌تر و کک و مک‌ها کمتر شدن. این روش واقعاً کار می‌کنه ولی باید مراقبت‌های بعد از جلسه رو دقیق انجام بدی."

نکات مهم قبل از انجام مزو نیدلینگ برای کک و مک
مشاوره با پزشک متخصص:

قبل از تصمیم به انجام مزو نیدلینگ، حتماً با یه پزشک متخصص پوست مشورت کن تا بهترین روش برای پوستت رو بهت پیشنهاد بده.
تعداد جلسات:

معمولاً برای دیدن نتایج بهتر، نیاز به چندین جلسه مزو نیدلینگ داری. پزشک می‌تونه برنامه درمانی مناسب رو برات تنظیم کنه.
مراقبت‌های بعد از جلسه:

بعد از هر جلسه مزو نیدلینگ، باید از پوستت مراقبت کنی. استفاده از کرم‌های مرطوب‌کننده، ضد آفتاب و اجتناب از محصولات تحریک‌کننده مهمه.
انتظارات واقع‌بینانه:

باید انتظارات واقع‌بینانه‌ای از نتایج داشته باشی. مزو نیدلینگ می‌تونه کک و مک‌ها رو کم‌رنگ‌تر کنه و پوست رو بهبود بده، ولی ممکنه به طور کامل حذف نشه.
نتیجه‌گیری
مزو نیدلینگ می‌تونه یه روش موثر برای کاهش کک و مک و بهبود کیفیت پوست باشه. اما باید صبور باشی و مراقبت‌های بعد از هر جلسه رو دقیق انجام بدی. اگر کسی دیگه‌ای از بچه‌ها تجربه مشابهی داره یا سوالی داره، خوشحال می‌شیم که به اشتراک بذاره

دوستدار شما :ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک