2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینهمه بو

166 بازدید | 16 پست

همه چی بو میده پتو ظرف فرش همه چی خودم واقعا کی این حس بویایی حاملگی تموم میشه باعث میشه حالت و تهوع و سردرد بگیرم خیلی بده سگا بیچاره ها چی میکشن چ سخته حالا قبلا در حالت عادی بو متوجه نمیشدما الان اینجوری شدم خیلی سخته برام صورت و بدنمم پر جوش شده ۹ هفته ام هنوز🥺

اسی منم اینجوریم ولی مجردم 😂

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و من😐😂

این روزا خیلی حالم بهم میخوره از بوی های متعفنی که تو مغزم میاد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
وای خیلی بده چیه اینجوری اخه 

نمیدونم تاپیک هم زدم یه عده لطف کردن گفتن مشکل روانی داری 😂

اسی منم اینجوریم ولی مجردم 😂

خودم خیلی حساس نیستم، ولی تو دور و بریهام یکی دو نفر اینجورین، زندگی رو هم به خودشون تلخ‌میکنن هم به اطرافیان

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

خودم خیلی حساس نیستم، ولی تو دور و بریهام یکی دو نفر اینجورین، زندگی رو هم به خودشون تلخ‌میکنن هم به ...

نمیدونم چی بگم الان باز اتهام میزنن مگه معصومی ولی من این بو رو نسبت به اطرافیانم دارم 

نمیدونم چی بگم الان باز اتهام میزنن مگه معصومی ولی من این بو رو نسبت به اطرافیانم دارم 

یعنی اطرافیانت بو میدن؟😳

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یعنی اطرافیانت بو میدن؟😳

بو نمیدن من بو حس میکنم نمیدونم چطور بگم🤦‍♀️مثلا چند روز پیش با یکی رفتم بیرون تو ماشینش بشدت بوی تعفن میومد برام عجیبه یه ماشین اینجوری بو بده گفتم شاید کثیفه بعدش رفتیم فضای آزاد قطعا تو فضای آزاد نباید اون بو باشه چون هوا هست اما بازم به همون شدت بود 

از طرف هم نبود ها چون حموم رفته بود و....... 

بو نمیدن من بو حس میکنم نمیدونم چطور بگم🤦‍♀️مثلا چند روز پیش با یکی رفتم بیرون تو ماشینش بشدت بوی ت ...

ممد آقا خانوم به نگاه بکن بیین نکنه یه چیزی به سیبیلات چسبیده😂😂

ممد آقا خانوم به نگاه بکن بیین نکنه یه چیزی به سیبیلات چسبیده😂😂

گفتم که همه مسخره میکنن کلا یع چیزایی رو نباید گفت 

گفتم که همه مسخره میکنن کلا یع چیزایی رو نباید گفت 

مسخره نکردم، شوخی همراه با کنایه به این بود که نمیشه یه بو همه جا وجود داشته باشه، به احتمال زیاد منبع بو، یا همراه خودمونه یا یه نشونه‌ و محرکی، یه چیزی رو تو ذهنمون فعال می‌کنه