2777
2789
عنوان

دوست دختر دادشم ازدواج کرد ...

1226 بازدید | 35 پست

سه سال پیش خیلی یهویی متوجه تغییر اخلاق داداشم شدیم ،بیشتر به خودش میرسید 😁خوشحال تر بود 🙂هرروز میومد خونه با کلی خوراکی خوشمزه🤣از چیز کیک و ترامیسو بگیر تا قیمه نثار و چمیدونم خورش خلال و ...

یروز اومد گفت آبجی عاشق شدم ،،،😍دوست دخترم خیلی ماهه 🌟یه عروس براتون میارم بشه سرور سر عروس های فامیل ....راستش مام خوشحال شدیم ٫همین یدونه داداشو داریم خوشحالیش برامون کافیه 😚تا یروز منو برد دیدن دوست دخترش ،چهره بانمکی داشت ،خوش خنده بود ،از اونا که وقتی میخندید صورتش عین لبو قرمز می‌شد 🙃خوش اخلاق بود،داداشو با عشقم و عزیزم صدا میزد ،داداشمم بهش میگفت خانومم ،،،از اون روز تلاش های داداشم صد برابر شد .بیشتر کار می‌کرد تا خونه شو تکمیل کنه ،ریز ریز طلا میخرید میگفت نمیخام واسه نامزدی چیزی واسش کم بزارم ،روی ابرا بود ...خوشحال خوشحال ...🙂

تا اینکه یه روز داداشم عصبی اومد خونه پشت تلفن داد میزد ،،،(حق نداری باهاش باشی یاسی  ،خونوادتو راضی کن ،بهونه جور کن )تهشم الو الو گفت ...معلوم بود دختره تلفنو روش قطع کرده ،یادم میاد داداشم هرچی دم دستش بود شکست 🧐چند روز بعدش عکسای نامزدی دوست دخترشو دیدم ،شوهرش دادن به یکی از فامیل های دورشون ،گویا پسره مهندس بوده و ماشین خارجی داشته و ۱۶سالم از دختره بزرگ تره ،خونواده ش اصرار کردن باید باهاش ازدواج کنی از کتک و تهدید بگیر تا دعا و ثنا و نذر ،صد البتکه که چنین مردی با چنین پولی در برابر داداش منکه داره از صفر شروع میکنه شانس بیشتری داره ،خلاصکه گذشت 

پیچ اینستا دختره رو دارم ،دیشب دیدم یه عکس دونفره گذاشتن با شوهرش کنار سفره هفت سین 

زیرشم نوشته بود همینکه میبینم برای من تلاش میکنی برام خیلی باارزشه همسرم 

اومدم اتاق بغلی  ناخودآگاه صفحه گوشی داداشمو دیدم  که داره همون عکسو نگاه میکنه و آروم با اون یکی دستش زمینو مشت میزنه 🥺دلم براش سوخت 

تا متوجه من شد پاشد رفت بیرون ...ولی از دیشب یسر بفکر داداشمم و دلم براش میسوزه ،حق ش توی عاشقش این نبود 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

از دست این خانواده ها 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممم  چ بد انسالله بهترینا نصیب داداشت بشه

فدات شم جونم مرسی 

هرکیو پیشنهاد میدیم میگه نه 

دیگه دلم با هیشکی نیست 

پسرا یا عاشق نمیشن یا وقتی عاشق میشن دیگه واقعا سختشونه عشقشونو فراموش کنن

داییم از ۱۶ ۱۷ سالگی عاشق ی دختری شد

دختره هم شوهر کرد

الان ۳۰ سالشه داییم هنوز نتونسته فراموشش کنه و کسیو جاش بیاره

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
ای کاش همون اول شما پا پیش می زاشتید ،به همین دلایل از روابط قبل ازدواج آدم و منع می کنن چون یکی بره ...

داداشم اون موقع هنوز خونه ش تکمیل نبود 

کار ثابت نداشت 

کارش آزاد بود 

هربار گفتیم بزار لااقل بریم خوانوده ها باهم آشنا شن میگفت نه میخام جلو خونواده دوست دخترم پر و پیمون برم جلو 

پسرا یا عاشق نمیشن یا وقتی عاشق میشن دیگه واقعا سختشونه عشقشونو فراموش کنن داییم از ۱۶ ۱۷ سالگی عاش ...

مام یسر به داداشم میگیم ازدواج کن یا چمیدونم دوست دختر بگیر شاید از هم خوشتون بیاد 

میگه دیگه توان شزوع رابطه رو ندارم 

این عشق یکطرفه بوده 

دختره داداشمو دوست داشت 

منتها خیلی جلوی خونواده ش وایساد 

گفت دیگه توان مبارزه ندارم 

منم داداشم ۲۴ سالش اینا بود یه دختری رو می‌خواسته بهش ندادن  الان ۳۶ سالشه هنوز مجرده  ه ...

امیدوارم بهترین ها سر راه داداشتون قرار بگیره