رعد_و_برق مدیر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 591 عنوان اگه حقوقتون بین ۹ الی ۱۱ تومن باشه و مجرد باشین چیکار میکنین با پولتون؟ | مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 37 پست پس انداز و خرید جهیزیه و خرج روزانه و این چیزا سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی میدانند..:)❤️🩹 1403/01/02 | 12:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 7760 خوبه ولي در جا زدم انگار گفتم همين بسه هدف بذار تلاش میکنی ,مثلا ماشین
hinam عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 8028 درماه ۳تومنشو خرج میکنم . بقیه رو طلای دست دوم میخرم . و اگه پدر مادرم قراره برام جهیزیه بخرن که منم چند تا دکوری یا چند تا چیز ریز میز میگیرم . اما اگه پدر مادرم توان مالیشون خیلی ضعیف باشه طلا نمیخرم و بجای طلا میرم لوازم برقی برای جهیزیم میخرم چون قیمتش روز به روز بیشتر میشه . آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت
رعد_و_برق مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 591 اول ماه پول هزینه های پایه رو مثل کرایه خونه و خرجی و آب و برق و گاز رو کنار میذارم هر چقد ... مرسی عزیزم سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی میدانند..:)❤️🩹
رعد_و_برق مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 591 منکه همش خرج میکنم نههه سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی میدانند..:)❤️🩹
قیمه_با_مرغ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5692 چرا خوبه یک توضیح به هممون میدی گلم جالب شد برام اول اینکه اجرتش کمه یعنی پول اضافه نمیگیرن ازت به بهانه تازه بودن طلا هزار تا مالیات و اینا میگیرن با درصد های بالا ولی طلای کهنه رو فقط یه درصد ناچیز میزارن روش بعدش همون طلای نو رو هم که بخری بعد اینکه دستت کنی باز کهنه میشه فقط جیب طلا فروش پر میشه سود بیشتری هم برات داره خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
fatemeh_md18 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 2437 اصلا غیر ممکنه بتونی ۱۰ تومن حقوق رو مثلا ۵ تومن رو کنار بزاریباید هیجا نری دو تا کافه خوب نری هیچی نخری. غذا و خرجتم خانوادت بدن😂
rr_ssa عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 2911 طلا میگیریم، زیاد روی خرید طلا تمرکز نمیکنم بیشتر سفر میرم و برای خودم خرج میکنم جهزیه هم پدرم میده نگران اون نیستم در کنار حقوقم پدرم پول هم میده