2777
2789

نه والا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ها اثر سنگا اینجوری نیست که زندگیتو از این رو به اون رو کنه 😐 

بله سنگا انرژی دارن و همشون انرژی مثبت دارن، حس و حال خوبی بهت میده مخصوصا موقع مدیتیشن 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
پس این سنگا که میان میگن برای شانس و عشق و.... چیه داستانس

اونقدرام دیگه اثرگذاری ندارن عزیزم اما بی هیچم نیستن 

شانس و عشق و اینا که کلا دست خداست، خدا نخواد تو معدن کوارتزم بخوابی هیچی گیرت نمیاد 

شما کارگرای معدن مثلا فیروزه و اینا رو ببین 

یا اصلا خود همین سنگ فروشا 

اینجوری بودن اینا دیگه همه چی داشتن 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

هیچ چیزی جز تلاش و کوشش خودت انرژی نداره . اعتقاد به انرژی سنگها بت پرستی مدرن هست . افکار خودتون رو با این اوهام منحرف نکنین . 

سنگ سنگه چه الماس چه زمرد چه کوارتز . چرا هیچیک از صاحبنظران علم زمین شناسی به این چیزها اعتقاد ندارن ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اثر داشته ؟ 🥲 و اینکه اگر اره از کجا خریدید 🥲 و چقدر خریدید 

من ایران نیستم قیمتاشون در حد ۵۰۰-۶۰۰به بالا میفته

عشق من ث خواهرمو که زیاد کرد

امیتیستم میگن برای استرس خوبه اونیسک ورزش و انرژژی

همه بهتر شدن به نظرم اگر بهش اعتقاد داشته باشی همون کاریو میکنه که میخوای.