2777
2789

من چند ساله ازدواج کردم بیشتر از 10ساله.

دو تا بچه دارم .همسرم خییییلی به خودش می رسه .

میره سرکارش .چند روز پیداش نمیشه .نه گوشی جواب میده .نه زنگ میزنه .حتی شده 20بار زنگ بزنم ج نمیده .

تحویل سال خونه نبود .تا الانم نه دیدیمش نه خبری داریم ازش . از محل کارش تا اینجا 1ساعت راهه 

و اینم بگم هر وقت خونه میاد عاشقانه رفتار می‌کنه معذرت خواهی که ببخشید سرم شلوغ بود برنداشتن از این به بعد خودم زنگ میزنم 

میره بازم جواب نمیده و روز از نو روزی از نو

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
شوهرت زن صیغه ای داره 😂

فک کنم اینطوره خییییلی بهش مشکوکم

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر باز حرفه ای دوس دختر داره

چون مطمئن نیستم جدا نمیشم 

وگرنه یک لحظه هم نمیمونم

من مشاورم، البته روانشناسی کودک و نوجوان خوندم حتما سرش جایی گرمه، تعقیبش کردید تا حالا؟

نه تا حالا تعقیبش نکردم 

جراتشو ندارم چون میترسم بفهمه و اونوقته که لج میکنه 

عججججججب شیادی هست  ببین اینو ضبط تماس بذار رو گوشیش یا یه روز یه اسنپ بگیر در اختیار باشه سای ...

نمی‌دونم تازگیا چرا اینطوری شده بچه هام چه گناهی کردن

چجوری فهمیدین ؟؟همینکه جواب نمیده شد دلیل؟

منم مطمئن نیستم ولی شش ماهه  شرایط من اینه 

غیب شدنش دلیل به نظرم🙁

آخه شوهر منم کارش یجوره که ممکن چند هفته خونه نباش خودش زنگ میزنه شاید ۸۰ درصد موارد من زنگ میزنم جواب نمیده بعدا خودش زنگ میزنه میاد خودنه هم گوشیش رمز داره نمیده به من 

یعنی ایشونم بله؟

آخه شوهر منم کارش یجوره که ممکن چند هفته خونه نباش خودش زنگ میزنه شاید ۸۰ درصد موارد من زنگ میزنم جو ...

بچه هام نمیتونم بذارم سختی بکشن وگرنه می رفتم