2777
2789
عنوان

چرا خانواده هایی که هیچ پول و پشتوانه ای ندارن بچه میارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 62 پست
خب پس این همه بچه‌ی فقیری که توی سیستان و بلوچستان ترک تحصیل کردن چرا روزی ندارن؟ چرا هر روز تعداد ...

بابا خدا میگه تلاش کن کار کن پول داشته باش بچه بیار بچه ات رو ساپورت کن وقتی بزرگ شه و آدم موفق بشه کمکت میشه همدم روزای پیریت میشه عصای دستت 

ولی بچه هیچوقت برای آدم پا نمیشه بلکه عصای دسته که بتونی ازش کمک بگیری

خب پس این همه بچه‌ی فقیری که توی سیستان و بلوچستان ترک تحصیل کردن چرا روزی ندارن؟ چرا هر روز تعداد ...

اقلیم اون منطقه ربطی به تعداد بچه نداره بچه ها مقصر نیستن بچه های ثروتمندان هم درگیر هزار جور مساله و افسردگی و مواد و غیره میشن از خوشی زیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میریزن سرت که نه برکت میاره با خودش ..

بچه برکت میاره اما برا کسایی که واسه زندگی و آینده خودشون و بچشون تلاش میکنن ، مردی که یه گوشه خونه میخوره و می‌خوابه واقعا انتظار داره با بچه آووردن برکت بگیره زندگیش و اوکی شه ؟؟؟؟

عاشق خوابم 🦥💜

اقلیم اون منطقه ربطی به تعداد بچه نداره بچه ها مقصر نیستن بچه های ثروتمندان هم درگیر هزار جور مساله ...

پس بچه‌ی ثروتمند درست و حسابی ندیدی!

یه سر به دبیرستان های فرهنگ تهران و فائزون بزن می‌فهمید نصف رتبه‌های برتر مملکت از ایناست.

اقلیم منطقه و تعداد بچه‌ هم دقیقا ربط پیدا می‌کنه به حرف شما!

منتها چون جوابی نداشتید چهارتا جمله بی و سروته نوشتی 

دقیقا لابدیگه دکتری که مدرسه نرفته مهندسی که مدرسه نرفته. داشتین تاحالا مگه ؟ بچه باید بره مدر ...

الان مدرسه های عادی هم جواب نمیده بچه رو باید بتونی بفرستی خارج که دکتر شه 

اینجا مگه هر کسی میتونه پزشکی قبول شه با این کنکورایی کا میزارن

بچه برکت میاره اما برا کسایی که واسه زندگی و آینده خودشون و بچشون تلاش میکنن ، مردی که یه گوشه خونه ...

خدا میگه از تو حرکت از من برکت تلاش کن خرج بچه ات رو بده براش هزینه کن نیاز هاش رو رفع کن 

چشم منم بهت روزی میدم

الان مدرسه های عادی هم جواب نمیده بچه رو باید بتونی بفرستی خارج که دکتر شه  اینجا مگه هر کسی م ...

دقیقا  سریال که بازی نمی‌کنیم بگیم این بچه مدرسه نرفته ولی. دکتر میشه  باید برای بچه دارشدن همه چیز فراهم باشه دیگه 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

اقلیم اون منطقه ربطی به تعداد بچه نداره بچه ها مقصر نیستن بچه های ثروتمندان هم درگیر هزار جور مساله ...

شما مثل اینکه آدم پولدار از نزدیک ندیدی عزیزم 

امیدوارم بچه ات یه روزی دکتر مهندس شه وگرنه بدجور ضربه روحی میخوری

به من چه  من وقتی اینجور آدما رو میبینم تا چت وقت حال روحیم خراب میشه

منم خیلی ناراحت میشم ولی با ناراحتی ک نمیشه نظرشون رو عوض کرد  ی زنه با هوو تو خونه مادر شوهرش ک خونه اجاره ایی خیلی کوچیکه زندگی میکنه ۷ تا بچه هم داره بازم حامله اس بچه هاش دمپای ندارن لباسهای کهنه بقیه رو میپوشن خیلی وضعیت بدی دارن ولی واقعاً نمیشه تو زندگی بقیه دخالت کنیم بگیم بچه نیارید 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا  سریال که بازی نمی‌کنیم بگیم این بچه مدرسه نرفته ولی. دکتر میشه  باید برای بچه دارشد ...

انگار زندگی شوخیه

یه عمه دیگه دارم 

پسرشو برای درس فرستاده روسیه اونجا پزشکی خوند اومد اینجا پزشک شده الان سالی یه بار پدر و مادرشو عیدها میبره مسافرت خارج کشور همه جوره بهشون میرسه

منم خیلی ناراحت میشم ولی با ناراحتی ک نمیشه نظرشون رو عوض کرد  ی زنه با هوو تو خونه مادر شوهرش ...

الهی بمیرم برای دل اون بچها 😭😭

آره واقعا کاری نمیشه کرد خدا خودش کمک کنه 

خدا میگه از تو حرکت از من برکت تلاش کن خرج بچه ات رو بده براش هزینه کن نیاز هاش رو رفع کن  چشم ...

دقیقا 

یسریام هستن که تلاش میکنن اما خب بازم مشکل دارن و وضع مالی‌شان خیلی بده ، اما بچه دار که میشن بخاطر برکت اون بچه خیلی مشکلاتشون حل میشه ، اما مهم اینکه تلاش میکنن و خداهم کلی برکت همراه اون بچه یا کلا برکت به زندگیشون میده

عاشق خوابم 🦥💜

انگار زندگی شوخیه یه عمه دیگه دارم  پسرشو برای درس فرستاده روسیه اونجا پزشکی خوند اومد اینجا ...

بله دیگه باید شرایطشو داشت 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

دقیقا  یسریام هستن که تلاش میکنن اما خب بازم مشکل دارن و وضع مالی‌شان خیلی بده ، اما بچه دار ک ...

عزیزم بخاطر بچه مشکلاتشون حل نمیشه بخاطر اینکه تلاش میکنن مشکلاتشون حل میشه چون زحمت میکشن بچه مشکل کسیو حل نکرده 

بخدا کسیو دیدم پول نداشت خودش هم درگیر قرض و بدهی بود بچه اورد بعدا فهمیدن بچه مشکل ریه داره مریضه دکتر براش دارو نوشت اینقدر داروها گرون بودن نتونستن تهیه کنن یکم از اطرافیان قرض گرفتن ولی بعدش دیگه نتونستن بچه از دست رفت 

بنظرت شما این بچه چه روزی ای با خودش آورد دقیقا؟؟