2777
2789
عنوان

چرا خانواده هایی که هیچ پول و پشتوانه ای ندارن بچه میارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 62 پست
این از اون حرفایی هست ک باید بگیم ب من چه ب تو چه 😁  

نه دیگه 

این قضیه واقعا جایی برای گفتن من چه به تو چه نذاشته

باید در حد توان جلوی این افراد رو گرفت

عاقلانه نیست وقتی حتی پول نداری برای نون شب خودت

یه بچه دیگم بیاری و ایندشو قهوه ای کنی

همه دوست دارن بچه داشته باشن واقعا بچه نعمت زندگیه ولی باید بتونی از پس هزینه هاش بربیای   اگه ...

من خودم فعلا مستاجرم خونم هنوز آماده نیست با هزار قسط و وام خونه گرفتیم ی دختر ۹ ماهه دارم واقعا تو نداری شوهرم حامله شدم اما بابام پولداره و خودم تک فرزندم چون میدونستم بابام هست بچه آوردم اگر پشتوانه مالی نداشتم صدسال بچه نمیاوردم

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه چشمامونو روواقعیت میبندن حالا بعضیا میگن چون پول نداریم باید از مادربودن محروم شیپ؟   ...

بچه قناعت کنه؟

مگه تو قناعت کردی؟؟ 

تو دلت بچه خواست مگه از خواسته ات گذشتی؟؟؟!!! سریع یدونه زاییدی که بی نصیب نمونی

بچه مگه میشه نخوره 

بخدا بچهای نسل جدید از بس گوشت نمیخورن سیستم ایمنی پایینی دارن 

همه دوست دارن بچه داشته باشن واقعا بچه نعمت زندگیه ولی باید بتونی از پس هزینه هاش بربیای   اگه ...

نه عزیزم بنظر من 

فقط خرج خورد و خوراک و لباس و مدرسه نیست 

بچه هرچی بزرگ تر بشه هزینه بیشتری میخواد 

مهم تر از همه تربیت خیلی مهمه 

من یه پسر ۴ساله دارم 

واقعا توی تربیتش موندم

نمیدونم چیکار کنم 

فقیرا تنها تفریحشون تولید مثل کردنه (خودم پولدارنیستما منو نخورین)ولی دیدم هرچی فقیرتر بچه بیشتر زاییدن

کبکم ن تنها خروس میخونه بلکه شهرام شب پره هم میخونه 🥰نمیترسین وقتی مردین بیان تو اکانت نی نی سایتتون تاپیکاتونو ببینن؟فوبیای منه🤐وحشی منم بافقی اَدامُ در میاره🤪دوتاصلوات بفرست یکی واسه من یکی واسه خودت🤣پرروام خودتی🤨این امضارو تو ی روز ننوشتم تو روزهای متوالی نوشتم خیلیا گفتن سرگیجه گرفتیم قبلش مسکن بخورتواگ میتونستی این همه امضارو بخونی الان دکترا داشتی پس زحمت نکش نخون شما کراشاتون  گلزار و پارسا پیروز فره من کراشم کراش ماشینیه قبلنا اکس اسم قرص توهم زا بود الان شده یار سابق اوه مای پیغمبر عسک بده😑بزبز😑 زود بز🙁چرا نمیبزی؟من ب نی نی سایت ایمان اوردم چون تو ی تاپیکی ک ترکیده بود هنوز لایکم میکردن 😐منیش پیول نت دامه وگرد منیش قصه بکین😒 هایده کو پری خانم توام ملکت بکم 🤪 بغیر استارتر و ۸۰۰ گله کاربر تر دی کسی ریپلای نکه ی حوصله نیرم بجز نی نی یار کسی تر تعلیقم نکه ی و پلیس فتا شکایت کم ن گیانم شیت نیم اری کورد کرماشانم نازار ۷ طایفه اینه بدان بچه ننه پرونده ی مه هم وزن تونه مه زندگیم رفته به باد بچه ننه دارم برات وقتی ابرو برمیداری نازتر میشی از قناری ایطو نرو توچشممان خندم میگیره آسمان هاااا یادم چی راسی لایکم بکن فره خوشم تی وقول عزیز ویسی اگر چیسه لیم مینا گیان باو خاموشم که 😔خو دی بسدانه بچنه مال خودان تادرودی دیگر بدرود هم هاتم تاپیکتم گزارش بکت بیلا بشیوم رفیق فره توامت و کاربریلی ک هرلوا گزارش دن توصیه درم ی جعبه شیرینی بسنن گرد خویان آشتی بکن ارا الکی فحش دید خوشته خود تی؟ خود گردیدسه بغل؟کمیگ  آرام چده مه و ناو عمرم اقره ک امضا نیوسام قصه نکردمه دسد درد نکه ی ک خونیده ی دوسد درم😘🤣شیت شیت تو بیمه چاویلت زندگیمه خدای بان سرکریمه ی روژ دسیلت گرم فیلم تو سوزیا دل مه شکیا بیزارم کردیده وی دنیا یارگدت هاکو مبارک بو کازو کوزت جمع که و ویره بچو 🤐اول روژهاتیدو دلم گردیه دس وپیم وتی تنیام ودادم برس منیش هاتمو بیخودی خام تو بیم ینی فک کردی گردیدسمه بازیچه وتی عمرا وکسی دل بیم اصن ممکن نیه ترکت بکم وپیم وتی تونی تنیا عشقگم ن ن وای خوریله نیه خیلی وقته رنگ حنای توچیه بسه جمع که برانه ی بیل باد باید عشق هاکوره دی عاشق کیه 

بچه قناعت کنه؟ مگه تو قناعت کردی؟؟  تو دلت بچه خواست مگه از خواسته ات گذشتی؟؟؟!!! سریع یدونه ...

واقعا دیگه همینطوری انتظار کارکشته دارن از همون بچه ها تواین سایت خودمون داریم می‌بینیم یا حتی بچه های کار که من هروقت میبینمش چشمام پراشک میشه چون اون بچه به جای مدرسه باید کارکنه چرا چون مادو پدرش هیچ فکری برای آینده ی اون بچه نکردن  چقدر متنفرم ازاین ادم ها

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

خوب عزیزم اگه باور داشته باشی که رازق ما خداوند است و بس و به هر کی بخواد روزی میده نگران آینده اون بچه نیستی چه بسا این بچه ها بزرگ بشن و خیلی خیلی موفق تر و خوشبخت تر از بچه های مرفه و یا تک فرزند بشن صبر کن الان رو نبین 

خوب عزیزم اگه باور داشته باشی که رازق ما خداوند است و بس و به هر کی بخواد روزی میده نگران آینده اون ...

بله خداروزی میده  ولی وقتی کسی هنوز از پس هزینه های خودش. برنمیاد باز باید بچه داره شه ؟ با این حرف که خدا روزی میده ؟ بله روزی میده ولی ه اینکه پول نداشته باشی بچه دار شی بمونی توهرینه هاش که

خوب عزیزم اگه باور داشته باشی که رازق ما خداوند است و بس و به هر کی بخواد روزی میده نگران آینده اون ...

اره داریم می‌بینیم

چرا بچه یه عمم که پولداره داره تو روسیه پزشکی میخونه و عشق و حال میکنع 

ولی بچه این عمم که هیچ پولی نداره داره کارگری میکنه از صبح تا شب بخدا میگفت اصلا زندگی کردن یادم رفته همش دارم کار میکنم که بتونم خرج مادرم رو هم بدم 

خب پس این همه بچه‌ی فقیری که توی سیستان و بلوچستان ترک تحصیل کردن چرا روزی ندارن؟

چرا هر روز تعداد بچه‌های کار پشت چهارراه ها بیشتر میشه؟

چرا نرخ ترک تحصیل به علت فقر روز به روز می‌ره بالا؟

نکنه بدون درس و مدرسه قراره دکتر مهندس بشن؟

اگر قرار به روزی بود پدر و مادراشون بعد یه عمر فقیر نبودن و روزی داشتن‌

فقیرا تنها تفریحشون تولید مثل کردنه (خودم پولدارنیستما منو نخورین)ولی دیدم هرچی فقیرتر بچه بیشتر زای ...

نه اتفاقا برعکس پولدارها بیشتز بچه میارن روزشون هم وسیع تر میشه 

عزیزدلم خدا میگه از تو حرکت از من برکت 

نمیگه تو بچه بیار من روزی رو دو دستی تقدیمت میکنم

درسته بچه چیز خوبیه بچه نعمت زندگیه بچه ثمره زندگیه  ولی وقتی از عهده نون شب خودت برنمیای بچه نیار چون خدا ساپورتش نمیکنه 

خب پس این همه بچه‌ی فقیری که توی سیستان و بلوچستان ترک تحصیل کردن چرا روزی ندارن؟ چرا هر روز تعداد ...

دقیقا لابدیگه دکتری که مدرسه نرفته مهندسی که مدرسه نرفته. داشتین تاحالا مگه ؟ بچه باید بره مدرسه تا آینده داشته باشه یانه