2821
2789

پسری رو فرض کنید قبلا خیلی کلام عاشقانه ای داشته  و الان نداره 

بیشتر می‌ره سرکار همش فکر کار و پوله

تو رو به خانوادش معرفی کرده با مادرش حرف زدی  به فکر آینده است هدف داره در کل برنامه ریزی کرده واسه آیندش 

یه بار هم توسط مادرت فحش کش شده و براش مهم نبوده 

ولی خب اخلاقای خاص خودشو داره 

در کل سالمه اهل کاره دود و اینا تعطیل و آرومه بددهن نیست اصلا و توجه عملی نسبتا خوبی داره  

حالا شما بخاطر عاشقانه عشقم نفسم نگفتن و پیام عاشقانه ننوشتن باهاش کات میکنید ؟؟ بگید بره پی زندگیش؟ 

یا نه میمونید تا مثل قبل اوضاعش خوب شه؟؟ 

مثلاً عیده ننوشته نفسم خوشگلم عیدت مبارک تو همه زندگیمی و اینا 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه مگه بچه ام 

خب تو با این شرایط کنار میای؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
وا :/ خب ازش بپرس چرا محبت کلامی نمیکنه 

نه نپرسیدم ولی خب می‌دونم مشخصه 

عشقم بخواب ، از ساعت دو ظهر فکرت درگیره

عزیزم شمایی 😂 

تازع تو مهمونی ام حوصلم سر رفت گفتم چند تا نظر جدید بدونم 🫠

بهش بگو خیلی چیزا رو داری کم رنگ میکنی  شاید حرف زدن خوب باشه

حس میکنم ارزشی ندارم براش که نمیکنه 

از طرفی عملا خوبه 

منم کیس کم ندارم دو سال و نیمه هم با همیم موندم واقعا 

عزیزم شمایی 😂  تازع تو مهمونی ام حوصلم سر رفت گفتم چند تا نظر جدید بدونم 🫠

من بیکارم تا این ساعت بیدار موندم تو چرا اخه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
من بیکارم تا این ساعت بیدار موندم تو چرا اخه

مهمونی ام دیگه عیده این ور اون ور میرم همش 😂 

همیشه با سلامتی و خوشی

قربونت برم همچنین 

خب منم ذهنم درگیرشه از طرفی حس میکنم دیگه با وجود این رفتار علاقه ای بهش ندارم تو زندگیم کمرنگه 

2825
2823
2791
2779
2792