2777
2789

من چند روز پیش خونه جاریم بودم میگفت  سونو انومالی میخواستم  ۱۷ هفته برم دیدم به تعطیلات  افتاده  دیگه ۱۶ هفته  قبل عید نوبت گرفتم   میگفت شوهرم گفته  اگه زود باشه برا جنسینت  مشخص نباشه من حوصله ندارم  دیگه  پول سونو بدم 

منم مث احمقا گفتم نه بابا برو انشالله همه چی خوبه  لازم نباشه  باز برا جنیست  سونو جدا بدی 

بعد از شوهرم پرسیدم گفتم بچه داداشت  مشخص شد گفت نه  گفتن برن بعدا تعطیلات عه گفتم  عه زهرا  هی نگران بود میگفت  خداکنه  مشخص بشه فلان 

الان فهمیدم نه تنها  شوهرم دروغ گفت  خبر داشت بچشون پسرع 

بلکه جاریمم میدونست  فقط منو احمق گیر اورده بودن 

بابا مگه مجبوری دروغ بگی مگه من ازت  پرسیدم  چی بود بچت 

خانواده شوهرم خیلی پسر دوستن  و چون من دختر دارم  فک کردن من حسادت میکنم  بچش پسره   

چه قد بدم اومد ازش ادم انقد تو خالی  

😁😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اون جاریه 

گوزو اصن فامیل نمیشه 

توقعیم نمیشه داشت 

شوهرتو بگو😐😐😐

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

شوهرت فکر کرده بگه ناراحت مبشی خواسته تعطیلات عید به زعم خودش برات بد نگذره متاسفانه این رفتارها نه تنها خوب نیست کینه میشه شمام بهتره مستقیم تو چشماشون نگاه کنی بگی چرا بهم نگفتین؟من جون و دلم بچه مه با ده تا پسر عوضش نمیکنم..من باشم مستقیم میگم 

شوهرت فکر کرده بگه ناراحت مبشی خواسته تعطیلات عید به زعم خودش برات بد نگذره متاسفانه این رفتارها نه ...

اخه میدونی  من از پیامی که داداشش داده بود اتفاقی بالای گوشیش اومده بود فهمیدم  

که گفته بود  اره بچه که  معلومه پسره  ولی  انومالی برا بعداز  تعطیلات باید برم  

بگم میگع تو فضولی کردی  

😁😂