2777
2789
عنوان

رفتار بابا بزرگم با شوهرم...

466 بازدید | 39 پست

بچه ها شوهرم برای بار دوم بابا بزرگم میدید ما عقدیم رفته بودیم بیرون خرید داشتیم تقریبا یه نیم ساعت بعد افطار برگشتیم و اونام خونمون مهمون بودن. 

دیگه رسیدیم من معذرت خواهی کردم که دیر رسیدیم همه سر سفره بودن شوهرم رفت با بابا بزرگم دست بده اون حتی نگاشم نکرد از جاشم بلند نشد سرشو انداخت پایین همینجور که سر سفره بود دستشو آورد پشت با شوهرم دست داد بعدشم خندید گفت شما نبودید اصلا از گلوی من غذا پایین نرفت( غذاشو تموم کرده بود به کنایه این حرفو زد) شوهرم ناراحت شده میگه خونشون نمیرم دیگه چه واکنشی داشته باشم؟ 

به مامانم بگم؟ 

بعدش شوهرم بهم گفت چرا همچین رفتاری کرد من سعی کردم ماست مالی کنم گفتم شوخی میکرد و... 

الان شوهرم میگه نمیرم خونشون دیگه 😞

چیکار کنم؟ حق داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم خب حق داره ؛ تازه اومده تو خانوادتون انتطار این رفتارا نمیره ... خودت باشی از طرف اونا اینطور رفتار کنن حق میدی بخودت عزیزم

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...

بله شوهرتان حق دارد یک پیرمرد باید دیگه اداب‌ احترام رو بدونه

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋

شوهرتون کاملا حق داره چرا باید خونه کسی بره که احترامش نکه نمی‌داره و تمسخرش می‌کنه .. شما ب تصمیم شوهرت احترام بذار تا ایشونم بعدها ب تصمیمات شما احترام بذاره و اولویتش شما و شخصیت تون باشه .