2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 115 پست
دوست عزیز درسته کار این خانم اشتباه بوده ولی شما هم داری زیادی شلوغش میکنی..این خانم خودشم پشیمونه ا ...

ببخشید‌.خیانت‌ خیلی‌ بده‌.دست‌ خودم‌ نیست‌.به‌‌من‌ میگه‌ ازت‌ نمیگذرم‌.واقعا‌ باید‌ بره‌ بمیره‌.باشه‌ دیگه‌ ادامه‌ نمیدم‌.شب‌ خوش

ببخشید‌.خیانت‌ خیلی‌ بده‌.دست‌ خودم‌ نیست‌.به‌‌من‌ میگه‌ ازت‌ نمیگذرم‌.واقعا‌ باید‌ بره‌ بمیره‌.باشه ...

تو جریانت همون بنده خداییه که گفته آروم راه میرم مورچه زیرپام له نشه. بعد آخرش مشخص شد چی ب چیه کی ب کیه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید‌.خیانت‌ خیلی‌ بده‌.دست‌ خودم‌ نیست‌.به‌‌من‌ میگه‌ ازت‌ نمیگذرم‌.واقعا‌ باید‌ بره‌ بمیره‌.باشه ...

درسته. خیانت هیچ توجیهی نداره..زن سابق شوهرمم به همسر من خیانت کرده و جدا شدن ولی شاید این خانم توبه کرده باشه و واقعا پشیمونه

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
نه ندارم  میدونم الان فکر میکنی موندنم احمقانه اس ولی میدونی خیلی برای این زندگی جنگیدم

درکت میکنم سخته همه چیو بذاری بری ولی وقتی شرایطشو داری واقعا حیفه با یه آدم خیانتکار عمرت حروم بشه بازم خودت تصمیم میگیری چون خودت بهتر میدونی رابطه ج....سیتون در چه حده خوبه یا بده ؟ چرا خیانت کرد دلیلی هم داره 

از وقتی خیانت کرده رابطه نداشتیم اره دلیلش تنوع طلبیه

شوهر حروم.....من میخاد کاری کنه تحت فشارم بذاره که برم بهش خیانت کنم منو بی آبرو کنه از مهریه فرار کنه هر فشاری بگی زوم میذاره روحی روانی جنسی مالی همه جوره 

شوهر حروم.....من میخاد کاری کنه تحت فشارم بذاره که برم بهش خیانت کنم منو بی آبرو کنه از مهریه فرار ک ...

چرا خب مشکلش چیه؟

من تا وقتی قرص افسردگی میخوردم میلی نداشتم ولی الان چند ماهه که قطع کردم نیاز دارم دگ واسه همین هم دارم به طلاق فکر میکنم

[QUOTE=332644193]بترس از روزی که کائنات مشابهش رو بر سرت بیاره کائنات اینه روبه روی ماست و بازتاب تک تک حرفها و اعما 

دقیقا 

امام صادق فرمودن هر کس کسی رو بخاطر گناهی سرزنش کنه نمیمیره تا دقیقا همین بلا سرش بیاد

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

اسی امروز اتفاقی تاپیکت خوندم 

تاپیکهای قبلیتونم خوندم

خیلی جوان هستی حیف نیست موندی تو اون جهنم

خودتو نجات بده💚

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
تصمیم گرفتم بعد از تعطیلات برای جدایی اقدام کنم دیگه

ببین من ده سال از شما بزرگترم

همسرت متاسفانه ارزش تلاش کردن نداره

مگه چند سالته که باید قرص بخوری حیف شما نیست

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

منم بعد گذشت هفت سال نبخشیدم 

البته من بخاطر دخترام جدا نشدم و راضیم

ولی دیگه هییییچ حسی بینمون نیست.

کاملا خواهربرادری.شوهرم سعی کرد و میکنه درستش کنه ولی هیچ فایده ای نداره چون سعی کردنش هم بیخوده و همچنان زیرزیرکی خیانت میکنه مث یه آدم معتاد مریض.

جداشدنمم فایده ای نداره .ولی خب شما بچه نداری و ب نظرم جدا شو.هر چی صلاحه پیش بیاد برات

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اره میدونم این دو سال رو هم اشتباه کردم که موندم و ادامه دادم

گفتی شاغلی پس یه جورایی مستقلی

جونت بردار برو

خدا پشت و پناهت گول گریه هاشم نخور