2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم برات خیلی سخته عزیزم😔

ببین من جات بودم طلاق میگرفتم همون اول به نظرم کسی ک یکبار خیانت کرده دوباره هم ممکنه کارش رو تکرار کنه

من برای خیانت هیچ توجیهی رو قبول نمیکنم و اصلا نمیبخشم

کاربر قدیمیم
حمله عصبی منجر به سکته  ی مدت سردی و ناراحتی  ولی از اونجایی ک خیلی عاشقمه بخشید و الان ...

خدا خودش کمکتون کنه. پای عهدت با خدا بمون 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
تو‌ باخیانتت‌ دل‌ همسرتو‌ شکوندی‌.اون‌ وقت‌ ازمن‌ نمیگذری‌.بگیر‌ بکپ‌ بابا‌.

اینجوری نگو دختر خوب .میگه توبه کرده و خدا هم رحمان و رحیمه .چه بسا الان از من و شما پاک تر و پیش خدا عزیزتر باشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
عزیزم بازم اگه فک میکنی درست میشه یه فرصت دیگه بهش بده میدونم خیلی سخته

حتی اگه یه درصد هم درست بشه دگ اصلا هیچ حسی بهش ندارم 

تا چند ماهه پیش هنوز از دستش عصبانی بودم و غصه میخوردم ولی الان اصلا اصلا بهش کوچکترین حسی ندارم برام با ادمای تو خیابون دگ فرقی نداره 

حتی خودمم بعضی وقتا از این حالت بی تفاوتیم میترسم دگ😞

حتی اگه یه درصد هم درست بشه دگ اصلا هیچ حسی بهش ندارم  تا چند ماهه پیش هنوز از دستش عصبانی بود ...

الهی بمیرم درک میکنم

واقعا آدم بعد خیانت کسی ک دوسش داره میشه یه مرده متحرک

چون بچه نداری کارت خیلی راحتتره و راحتتر میتونی جدا بشی

کاربر قدیمیم