2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اگه شرایط طلاق داری کسی پشتت هست زندگی بعدت بهتر از زندگی الانت میشه تصمیم جدی بگیر من شرایط ط ...

شرایط طلاق که خانوادم اگه موضوع رو بفهمن حمایتم میکنن حتما 

خودمم شاغلم 

همسرم بعدن متوجه خیانت شد ولی جزییاتشو نمیدونه

پس هیچ وقت نگو،حتی اگر پر شدی لبریز شدی پر درد شدی برو حموم زیر دوش گریه کن ولی نگو نه به همسرت نه به اقوام و دوستان،توکل کن بخدا و دعا میکنم نه تو نه خودم نه هیچ بنده ای پاش نلغزه

سربسته هم ک متوجهشد حمله قلبی شد و سکته رد کرد واقعا پشیمونم

حالم‌ازت‌ بهم‌ میخوره‌.‌بوی‌ تعفنت‌ تو‌ کل‌ سایت‌ پیچید‌.خدا‌ ازت‌ نگذره‌.به‌ حق‌ زهرای‌ فاطمه‌.خائن

حالم‌ازت‌ بهم‌ میخوره‌.‌بوی‌ تعفنت‌ تو‌ کل‌ سایت‌ پیچید‌.خدا‌ ازت‌ نگذره‌.به‌ حق‌ زهرای‌ فاطمه‌.خائن

دوست عزیز درسته کار این خانم اشتباه بوده ولی شما هم داری زیادی شلوغش میکنی..این خانم خودشم پشیمونه از کارش

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
هر دو

ولی خب واقعا جای تعجب داره همسرتون چطور شما رو بخشیده ... چون‌خیانت واسه  آقایون خیلی خیلی سنگین تره ... غیرتشون نابود میشه ... خیلی آقایون طاقت نمیارن و حانومه رو میکُشن... )))