2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 115 پست
خب شده ازش بپرسی تو که عاشق من بودی چرا رفتی با یه زن متاهل بهم خیانت کردی بنظرت میشه بهت اعتماد کر ...

کلا ادم تنوع طلبیه

خوش قد و بالا و سر زبون دار هم هست خیلی دختر دور و برش هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمله عصبی منجر به سکته  ی مدت سردی و ناراحتی  ولی از اونجایی ک خیلی عاشقمه بخشید و الان ...

خاک‌ تو‌ سر‌ خیانتکارت‌ .چه‌ با‌افتخارم‌ تعریف‌ میکنی‌.حیف‌ از‌این‌ هوا‌ که‌ تو‌ استفاده‌ میکنی‌.خیانت‌ زن‌ به‌ شوهر‌ قبحش‌ بیشتره‌.

خاک‌ تو‌ سر‌ خیانتکارت‌ .چه‌ با‌افتخارم‌ تعریف‌ میکنی‌.حیف‌ از‌این‌ هوا‌ که‌ تو‌ استفاده‌ میکنی‌.خیا ...

خدا بهت کمک کنه و هممونو به راه راست هدایت کنه،توبه کرده همسرش هم بخشیده شما دیگه لازم نیس سرزنشش کنی

خاک‌ تو‌ سر‌ خیانتکارت‌ .چه‌ با‌افتخارم‌ تعریف‌ میکنی‌.حیف‌ از‌این‌ هوا‌ که‌ تو‌ استفاده‌ میکنی‌.خیا ...

بترس از روزی که کائنات مشابهش رو بر سرت بیاره

کائنات اینه روبه روی ماست و بازتاب تک تک حرفها و اعمالمون رو میبینیم

⁦♥️⁩

دوباره چند ماه پیش بهش شک کردم ولی چیزی پیدا نکردم که مطمئن بشم باهاش صحبت کردم گفتم تو درست بشو نیس ...

اگر واقعا نمیتونی کنار بیای جداشو.عزیزم ناراحت نشی ولی دوسال رابطه نداشتم معلومه شوهرتو به سوی خیانت دوباره میکشه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

[QUOTE=332644038]ازش خجالت میکشم[/QUOTE

لازم نیس راجب بش با همسرت حرف بزنی ولی هر از گاهی غیرمستقیم از گذشت و‌بزرگواریش تعریف کن از اینکه تمام تلاشتو می‌کنی به اعتمادش ضربه نخوره