2777
2789

دست پسرم شکسته دیروز پشت در اتاق عمل فقط زار میزدم ،،،زانوهام جون نداشت برم بپرسم یا حتی بلند شم از جام،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر زاده من 4 ساله بود اينطور شد 

اين قدر مسئله بزرگي نيست 

الان 8 سالش هست هيچ مشكلي هم نداره

من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!

عزیزم من خودم سه سالگیم دستم شکست.

بردنم تو اتاق عمل با بیهوشی جا انداختن

الانم صحیح و سالمم

نگران نباش

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

الهی بگردم انشاالله زودتر خوب بشه منم دخترم سه سالشه چندماه پیش از سرسره افتاد دستش شکست حال و روزمو نپرس که داغون بودم دستشو گچ گرفتن نزدیک یه ماه تو گچ بود اونم اصلا رعایت نمیکرد همش تکون میداد غصم بود که یه وقت جوش نخوره ولی خداروشکر بعد از تقریبا یه ماه رفتیم عکس گرفتیم جوش خورده بود باز کردیم گچشو ناراحت نباش عزیزم حال و روزتو میفهمم

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉

دست پسرم از مچ شکست رفت اطاق عمل دو ماه حدودا دستش گچ بود الان خیلی خوبه مشکلی نداره فقط موقع خواب زیرش نمونه و تو بیداری حتما گردنی ببنده و قلم گاو و گوسفند و اب پای مرغ بهش بده با شربت استیوکر که دکتر بهش داد دو تا کامل شربتو باید میخورد