2777
2789
عنوان

من همونم که گفتم شش ساله با همسرم رابطه نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 47 پست
خودمم خیلی ناراحتم ولی چاره ای ندارم. چند تا خواهر و برادر مجرد کوچیکتر از خودم دارم. وضع مالی پدرمم ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن کسی تا با کفش کسی راە نرە نمیتونە راە رفتن کسی رومسخرە کنە ولی مشکل از ەمسرتە نە شما خودتو دست کم نگیر

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

ببین عزیزم من که شما رو نمی شناسم که مسخره کنم ، شرایطتت واقعا مناسب یه بچه هم نیست ، بچه و خودت آسی ...

راه حل دیگه مثل چی؟ طلاق؟ من نمیتونم جدا بشم. درمان هم تا زمانی که دارو مصرف بشه جوابه اونم نصفه نیمه

راه حل دیگه ای هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی چه دارویی مصرف کرد که موثر بود. منم یکساله همدرد تو‌هستم😔

چندتا دارو بود. یه سری هاشون که تقویتی بودن مثل ویتامین ای و دی و...

یه سری هاتون داروی افسردگی و اضطراب بودن

یه دارو ویاگرا هم بود البته خارجی بود و اسمش چیز دیگه ای بود

چی بگم. تالادافیل‌و ... برای همسر من جواب نداده و‌تقویتی جنسینگ

مشکلشو تونستی پیدا کنی؟

من که اصلا نمی‌دونم چشه 

یه سری میگن دوستت نداره یه سری میگن ناتوانه یه سری میگن لابد به خودت نمی‌رسی یه سری میگن حتما خودت هم همینی که تا الان طاقت آوردی

مشکلشو تونستی پیدا کنی؟من که اصلا نمی‌دونم چشه یه سری میگن دوستت نداره یه سری میگن ناتوانه یه سری می ...

منم دقیقا نمی دونم چشه. گاهی میگه از استرس مالی، کاهی از استرس کار، ولی منو میگه دوست داره و راست میگه. هرچی هست مشکلش جسمی نیست ، به روانش ربط داره. اگه سکستراپی را ادامه میداد شاید بهتر میشد.

راه حل دیگه مثل چی؟ طلاق؟ من نمیتونم جدا بشم. درمان هم تا زمانی که دارو مصرف بشه جوابه اونم نصفه نیم ...

جدا نشو ، برای سلامت روان خودت و دخترت قدمی بردار ، یه بچه دیگه یعنی یه دنیا مسولیت جدید که خودت توشون تنهایی چون رابطه ی سالمی با همسرت نداری، وقتی خودت سلامت روان نداشته باشی اون دوتا بچه هم به درد هم نمی خورن چون نمی تونی روابطشون رو تنظیم کنی جدا از تربیت فردیشون ، و مثل میلیون خواهر و برادر که چشم دیدن همو ندارن میشن

دقیقااااااااا شوهر تو هم مثل منه خواهر . منم پسر دومم الان دو سالشه و آخرین بار هم قبل از بارداریم بود . دقیقا توی عقد و تا یک سال  بعد از ازدواج هم رابطه نداشتیم و اونم چون همه میگفتن چرا بچه دار نمیشین کم کم دست ب کار شد . و نهایت هر دو سه ماه یکبار  رابطه داشت . کلا مدلش سرد هست . دکتر بهم گفت باید قرص بخوره خوب میشه گفتم لازم نیست همینجوری بهتره . 

این نیز بگذرد . . .

عزیزم من اصلا مشاور نیستم و جایگاه مشورت ندارم ولی اگر جای تو بودم برای خودم این کار رو میکردم احتمالا 

من الان هیچ علاقه ای به بچه ندارم ولی جوون که بودم داشتم طوری که دلم میخواست با اسپرم اهدایی بچه دار بشم که هیچ مردی دست و پامو نگیره. اگر تو شرایط تو بودم همون اسپرم اهدایی بود برام ازش استفاده میکردم و بچه مو ون دوست دارم می‌آوردم

البته چون شوهرم بچه رو دوست داره میارم وگرنه این خط قرمزم بود. نیاز خودم هم با خ...یی حل میکردم 

البته باز هم تاکید میکنم اگر من جای تو با تمام شرایطی که گفتی بودم و اینقدر بچه دوست داشتم و من هیچ جایگاه مشاوره ای ندارم

امیدوارم با درمانی پیش بیاد که درست بشه همسرت یا شرایط به نحوی عوض بشه که حالت خوب بشه

یه چیز فقط به ذهنم میرسه که اگر همسرت مشکل جنسی نداره و فقط بسیار سرد هست که شخصا بعید می‌دونم ولی پیش زنبور عسل و مشتقات خوراکی ش مثل ژل رویال و کرده گل به شدت گرم می‌کنه و شاید برای شما جواب بده .

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
رابطه داری که بجه داری

با یه بار رابطه هم میشه باردار شد آدم عاقل 

اما زن و شوهر باید س ک س فعال داشته باشن مثل غذا خوردن نیازه برای روحیه شون و عشق علاقه و محبت و ادامه ی زندگی. 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

جمع کن خودتو دیگه به فکر بچه دومه بعد میگه من شیش ساله باکرم چقدر ماها دلسوزو ساده ایم که حرفای اسکولی مث اینو باورم میکنیم خانم تو یه تاپیک میگه بچه اولم اله و بله بچه دوم بیارم بعد الان میگه من باکره ام جواب بده باکره خانم البته گفتم بهت حتما مریم مقدسی از دهنت اوردی ویه فرشته اسمانی باهات رابطه برقرار کرده و با کره موندی 

بسکن زنیکه حالا کلا دیگه داستان زندگیشو عوض کرد اولش که با شوهرش شیش سال زندگی کرده و شوهرش شیش سال بهش میریده واسه تیپو قیافش حالا دانشجو شد چه جلبی هستی تو اخه کم خالی ببند بابا کنتور که نمیندازه  میگن دروغگو کم حافظس