2777
2789
عنوان

چطور خودمو جم و جور کنم

111 بازدید | 6 پست

سلام ۱۹ سالمه و پشت کنکوری هستم اردیبهشت میخوام کنکور بدم اصلا حالم خوب نیست و همش نگرانم تقریبا کنکور دادن و رفتن به دانشگاه تنها راه نجات من از این زندگیه شاید بنظر خیلیاتون به درد نخور باشه ولی من تنها راه آزادی و خوشحال بودنم همینه ، تو یه خوانواده تعصبی زندگی میکنم بعد مدرسه الان یه سالی هست بیرون نرفتم افسردگی گرفتم ، باباو مامانم همیشه دعوا دارن الانم که عیده اصلا باهم حرف ندارن و مثل هر سال دیگه عید ها تو خونه نشستیم و حرص میخوریم واقعا ازشون متنفرم و فقط دعا میکنم واسه دانشگاه یه شهر دیگه قبول بشم از این جو خارج بشم تورو خدا کمکم کنید من تجربی هستم 

چقدر منی💔😶

فقط من رشتم انسانیه...

ببین الان تنها راهت خوندن و تست زدنه از یه جایی شروع کن. وقتی خسته شدی به این فکر کن که روز اعلام نتایج چقدر ای کاش ای کاش میکنی با خودت...

شروع کن دختر به هیچی اهمیت نده فقط بخون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم برو کتابخونه که زیاد تو خونه نباشی

چون پشت کنکوری ای حواست تو تایمای استراحتت خیلی بیشتر به خودت باشه، آهنگ شاد گوش فیلم طنز ببین به خودت برس نذار روحیه ات افت کنه

تقسیم کن سعی کن بخونی💪