2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینو بگم من ن بچه هستم نه سنم کمه اما بخاطر شرایط زندگیمون چک میشم حتی گوشیم کنترل میشم با اینکه آدم مستقلی هستم شهر دیگه سه سال دانشجو بودم حالا بماند نمی‌دونم اونجا حس مادرانش بود یا چیز دیگه هیچ وقت بهم شک نمیکرد واقعا هم من اونجا هیچ اشتباهی نکردم 

حدود هفت ماهی هست با کسی در ارتباطم ب شدت دوسش دارم ولی مادرم اصلااا خبر نداره از رابطمون اگه میگفتم بهش دیگه برای دیدنش و حتی چت کردن منو محدود می‌کرد 

خلاصه دیروز من قرار بود ی ساعت برم بیرون ببینمش همیشه وقتی میخوام برم برای دیدنش حالا ی جوری اوگی میشه ک نیاز. نباشه دروغ بگم یا مجبور شم با دوستام هماهنگ کنم اونا هم خشته شدن همشون راحت اینور اونور می‌رن بعد من اینجوری چک میشم البته آزادم هستم ب اندازه کافی ولی ی اندازه زیاد هم محدودم ب مادرم دیروز گفتم می‌رن دوستمو ببینم چند وقته ندیدمش خرید داره گفت برو موقعی ک حاضر شدم گفتم من برم گفت صبر میکردی زنگ بزنه بعد بری گفتم ن میاد الان اشتباه من اینجا بود گفتم رقتم پیشش بهت زنگ میزنم زنگ نزدم چون اصلا دوستی در کار نبود فقط باهاش هماهنگ شده بود ک جواب نده ی ربعی گذشت مامانم زنگ زد جواب ندادم دیدم بد میشه زنگ زد جواب دادم گفت کجایی گفتم تو ماشین منتظرم دوستم بیاد رفته خرید مامان من شک کرده بود ده دقیقه بعد زنگ زد گفت نیومد 😑گفت اومد بگو زنگ بزنه منم بیخیال 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

چه راهکاری دیگه

باید بری تو اتاقت و به کار بدت فکر کنی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ی ساعتی بیرون بودم هی زنگ پشت زنگ اومدم خونه گفت با کی بودی گفتم دوستم گفت دروغ میگی اگه با اون بودی چرا ندادی تلفن بهش چرا اولش قرار بود زنگ بزنی نزدی خلاصه از این حرفا

یهو گفت حالا ک اینجوریع گوشیتو بده ب من منم حواسم نبود پیامای ی خط دوست پسرمو پاک نکردم نزدیک پنج شیش هزار تا پیام ک اگه مامانم می دید بدبخت میشدم

اونم گوشی گرفته بود هی چک میکرد منم دعا دعا ک یهو نره سر اون پیاما آخرینش بزای هفته قبل بود چند بار از روش رد شد باز واردش نکن الحمدلله 

دیدم هیچ جوره نمی‌دونم با حرفام. راضیش کنم به دوستم پیام دادم از طریق تبلتم گفتم زنگ بزن ب مامانم بگو من داشتم خرید میکردم فلانی تو ماشین بوده اینا من برای اینکه شکش برطرف بشه هدیه ای هم ک دوست پسرم گرفته بود ب مادرم گفتم دوستم گرفته 

چه کاریه با دوستت هماهنگ میکردی گوشی رو روی حالت کنفرانس میزاشتی

بلد نیستم 👀👀👀👀