2777
2789
عنوان

نی نی سایت

323 بازدید | 43 پست

دوست دارید سال جدید نی نی سایت چ قابلیتی به تبادل نظر اضاف کنه؟

خودم پیشنهاد میدم کنار هر لایکی یه دیسلایک هم باشه برای تاپیکها و پستهایی که نمیپسندیم و موافق نیستیم بجای لایک ، دیسلایک کنیم

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

پیام های خودمون رنگش با پیام های بقیه فرق داشته باشه

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ویس باشه برا راحت تر فوحش دادن.😑😂😂😂😂

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
قابلیت حذف پست و تاپیک قابليت تغییر دادن رنگ تم سایت

آره والا همش سفیده 

شبا چشمامون کور میشه

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

ویس باشه شناخته میشیم که 😐

عه یادوم رف ولی خب😑😂😂

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
وسایل پذیرایی هم ندارن 🙄☹

توی تاپیک من هست، بفرما

🍌🧇🥯🌰🍔🍖🍗🥩🥓🧀🍳🥞🧆🥙🌯🌮🍕🍟🥨🥪🌭🦪🍜🍛🍲🥗🥣🥫🍝🥘🍙🍢🥟🍱🍚🥡🍤🍣🦞🍘🍥🍡🥠🥮🍧🍨🍦🍪🍩🍫🍬🍭🎂🎂🧁🍮🍰🧃🍿🍺🥃☕🍵

فقط حرمت ماه رمضان نگه دار، بعد از اذان نوش جان کن😜

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊