۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم
✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم آری آن اشکی که عیبش می شماری دل کافر بسوزاند من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را دوست می دارم تو مرا یک بی وفا خواندی و من آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست آن وفا و ماندن و سازش به رسم مادرم را دوست می دارم در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄