2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 43 پست
از مرورگر خودت میتونی حالت تاریک شو بذاری

عه چطوری؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل تلگرام یه برنامه باشه

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

میدونی با همین حذف نشدن تاپیک ، چ دروغایی رو شده؟؟😂

😂😂ولی من دوس دارم بتونیم حذف کنیم مخصوصا پست هامونو

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

ویس باشه برا راحت تر فوحش دادن.😑😂😂😂😂

بعد میشه حموم زنونه🤣🤣

انقدر که صداها تو هم میپیچه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
توی تاپیک من هست، بفرما 🍌🧇🥯🌰🍔🍖🍗🥩🥓🧀🍳🥞🧆🥙🌯🌮🍕🍟🥨🥪🌭🦪🍜🍛🍲🥗🥣🥫🍝🥘🍙🍢🥟🍱🍚🥡🍤 ...

😅😅 وای دمت گرم با مرام مهمان نواز

من روزه نیستم معافم ولی بخاطر روزه دارا بعد اذان سهممو میل مینمایم 😂😌

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
مرورگر ت چیع؟

کرومه

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

همش صدا بوق میشه😂😂

😂😂😂😂

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄