2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 74 پست
خب این خیلی بده بعید میدونم تصن تغییر کنه  تو هم باید با دوستا و رفیقات وقت بزاری  اگه ط ...

نه والا مجرد و بیکاره،دوستای منم متاهلت کجا برم باهاشون.ادم مگه شوهر داشته باشه روز اول عید قرار بیرون میزاره با دوستش که دوستای منم بیان😭شوهر من نمیفهمه 

این عوضی رو نمیدونم از کجا پیداکرده اصلا اینجوری نبود شوهر من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هیچوقت کسی رو نفرین نکن آدم تا خودش نخواد هیچکس اونو نمیتونه به زور ببره بیرون پس تقصیر دوست شو ...

نه این دوستش شوهرمو اینجوری کرده ،شوهر من سه ساله تو زندگیمه من این حرکتارو ازش ندیده بودم،این خیر ندیده که پیداشده شوهرم کلا عوض شده

عزبزم درکت میکنم منم همنقدر دارم سختی میکشم خدانکنه چرا نفرین میکنی خودتاانشالله ب خوبی فارغ بشی شوهرتم سرش ب سنگ بخوره این رفیق بازی زندگی ادم خراب میکنه🥲🙂

داره ۴۰سالش میشه ازاین بزرگتر؟

جالبیش اینه دوستای شوهرم مجرد بودن وقتی در شرف طلاق بودم یکی یکی زن گرفتن رفتن دنباله زندگیشون این موند تنها الآنم تنهاس.کی باخت ؟خودش.پسرم بعد ۱۷سال باباشو دید گفته بود خیلی پشیمونم چه فایده داره دیگه

منم بچه داشتم بچم که دنیا اومد زردی داشت ۲۲سال پیش موبایل نبود در بدر دنبالش بودیم بیاد بچه دو روزه ...

امیدوارم شوهر من ادم بشه.تنها جایی ام که میرنو میشناسم،ولی امیدوارم ادم بشه وگرنه منم اخرش میشم مثل شما

جالبیش اینه دوستای شوهرم مجرد بودن وقتی در شرف طلاق بودم یکی یکی زن گرفتن رفتن دنباله زندگیشون این م ...

اره اینم دوستاش مجردن،منم همینو میگم بهش

میگم فردا این دوست بیشرفت زن گرفت زنشو که بارداره ول میکنه روز اول عید بیاد پیشه تو؟نمیفهمه که نمیفهمه

نه این دوستش شوهرمو اینجوری کرده ،شوهر من سه ساله تو زندگیمه من این حرکتارو ازش ندیده بودم،این خیر ن ...

مرد چهل ساله ک با دیدن ی آدم نمیاد تغییر کنه 

شوهر شما همین بوده تازه داره نشون میده

پسره رو پیدا کن،یا با خانواده شوهرت حرف بزن اینجوری نمیشه باید یه جوری گوش مالیش بدی

خانوادش حقو کاملا میدن به پسرشون😏مرد باید بیرون از خونه ام تفریح داشته باشه

چقد به مامانش گفتم با پسرت حرف بزن منو تنها نزاره تو خونه من باردارم اخرامه میترسم یه اتفاقی بیوفته نرسم بیمارستان بعدا پشیمون بشیم نمیفهمه که مادرشم مثل خودش

پسره ام دیگه امروز فردا میشورم پهنش میکنم.واقعا گند زده به‌زندگیم

به ابجی بزرگش باید بگم شوهر اونم اینجوری بود ادمش کرد

کی دوره همسرداری گذاشته؟معذرت میخوام متوجه نشدم

ببخشید من گنگ گفتم   چون اینجا اغلب میشناسن 

گروه تنها مسیر آرامش   یه گروه که توی زمینه های مختلف از جمله روانشناسی خانواده فعال هستن و تا اونجا که من میشناسم بزرگترین و معروفترین

یکی از دوره هاشون دوره های همسرداری برای زن و شوهر ها 

من خودم الان شرکت کردم برای مشکلم و شکر خدا حالم خیلی بهتره    و درمورد مردای رفیق بازم میگن

عزبزم درکت میکنم منم همنقدر دارم سختی میکشم خدانکنه چرا نفرین میکنی خودتاانشالله ب خوبی فارغ بشی شوه ...

بخدا خسته شدم،بخدااا خسته شدم

من وقتاییکه شوهرم خونست هیچ قرارمداری با دوستام نمیزارم کلا خونه میشم غذاهایی که دوس‌ داره میپزم اونم اینجوری جوابمو میده

خیلی مرد خوبیه اخلاقاش خیلی خوبه ولی یدونه این کارش گند میزنه به همه خوبیای دیگش

دلم میخواد بمیرم راحت بشم دیگه از این‌ زندگی