اسیرسرنوشتمm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5581 عنوان کاش امسال بهترین سال باشع برامون😍🥺بیاینن تا بگم چیکار کنیمممم تا سال دیگه براورده بشهه😍♥🫂 328 بازدید | 40 پست قشنگای من بیاین لااقل یه صلوات هم ک شده برای هم بفرستیم ک ب خواستمون برسیم 🙂♥همه عاشقا بهم برسن💕همه بیمار ها شفا پیدا کنن🫂هر خواسته ای دارید بنویسید ب یادگار ک تا سال دیگه خدا خواستمون بده🙂♥🫂 هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏 1403/01/01 | 14:44 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسیرسرنوشتمm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5581 واسم خودم دعا کنید ب خواستم برسم هرخانمی صلوات فرستاد لایک کنه😍🙂 هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
عباس_بوعذارo عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 979 چی بگم امیدی به خدا ندارم دیگه خسته ششدم انقد دعا کردم چیزی نشد نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
اسیرسرنوشتمm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5581 دل ببنده بهم برسم بهش🙂 انشالله که تا چند روز اینده این اتفاق بیوفتاده تا۱۴۰۳/۳/۳عقد کنی😍🥲واسه منم دعا کن هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
مامان_محمد۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 3473 ظهور امام زمان دخترام موفق بشن و امتحاناشونو عالی بدن کنار هم سلامت و شاد باشیم و روزی پر برکت داشته باشیم همه چی برای همه عالی باشه و توام با اتفاقای خوووب اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
آرزوهام3 عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 82998 امضام لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
اسیرسرنوشتمm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5581 چی بگم امیدی به خدا ندارم دیگه خسته ششدم انقد دعا کردم چیزی نشد دروت بگردم درک میکنم ولی هنوزم امیدی هست نا امید نشو 🙂درسته بعضی اتفاق ها ب خواسته های ما نیس ولی تمام تلاشمون انجام میدیم هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
_telma عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5523 چی بگم امیدی به خدا ندارم دیگه خسته ششدم انقد دعا کردم چیزی نشد میشه عزیزم صبر کناگرم نشد یا به صلاحت نبوده یا خدا بهترشو برات کنار گذاشتهبرات صلوات میفرستم ان شاءالله خدا بهترین ها رو نصیبت بکنه❤🙏🏻