2777
2789
عنوان

فیلم گریه یکتا ناصر و دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 23 پست

والا من خیلی طرفدارشون بودم و عشق قشنگی داشتن 

جاری یکتا همسایمونه چند باری دیدمشون از نزدیک اومدن مهمونی

خانواده شوهرش خیلی مذهبین

و اینکه تو بیشتر مناسبتها که دور هم حمع میشدن منوچهر تنها میومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت دل ی مادرو با پدر مقایسه نکن 

چرا همه جا میجنگیم برابر بشیم اینجا میرسه دل مرد و زن میکنیم، مادر موجود بهشتی نیست تو همین سایت بگردی تاپیکای دوستانو بخونی متوجه میشی، من نه طرف یکتام نه هادی میگم نباید بدون اینکه هادی توضیح بده اینقدر در موردش بد بگن

چرا تا جدا میشن یادشون می‌فته ده سال کتک میخورن😐

کدوم آدم عاقلی میاد تو فضای مجازی بگه کتک میخورم مگر اینکه دنبال جلب توجه باشه یا جون به لبش برسه قید آبرو رو بزنه‌. به هرحال یک طرفه نمیشه قضاوت کرد.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
واقعا ی خانومی و اینارو میگی . هرچی ام بشه بچشه نباید از مادر جداشه

چه ربطی داره دوست عزیز مگه هرکی زنه باید از همه زنهاختی اکر کار اشتباه می‌کنند دفاع کنه بچه نباید از مادر جدابشه از پدری از اون اشکال نداره جداگانه حب پدرشم نسبت بهش حق داره.

مادره .قراره بوده بیاره پیش مادرش نیاورده بچه رو.اینم چشمش پر اشک شده.

نخیانت به دستوردادگاه وباتوافقباخود یکتا قرار بوده که بچه تا پنجم فروردین که دیکه بعدش پدر بچه میره سرکار بچه میش اون باشه بچه را هم از خود یکتا گرفته.

والا من خیلی طرفدارشون بودم و عشق قشنگی داشتن  جاری یکتا همسایمونه چند باری دیدمشون از نزدیک ا ...

منم میگم دیگه مشکلشون احتمالا همین تفاوت فرهنگی‌شان بوده واحتمالا یکتاشاید رفتاری داشته که در شان خانواده مذهبی اینا نبوده شاید سرهمیناهم شوهرش کتکش می زده حتی خیلی وقتها هم منوچهر تنها باخان ادش عکس می انداخت زنش یا نبود یا سرش اون طرف بود چون احتمالا نمی خ استه به خاطر عکس انداختن با اینا مجبور باشه با حجاب باشه چون دوسه تا عکس داره با اینا که باحجاب ولی خواهرشوهر اگه مذهبی نبود الان خیلی بد جواب یکتارا می داد معلومه خانواده خوبی لودندورف یکتا با اینها نمی سازه  بعد جالبه خودشونم می دونم وتجربه کردند که آیت تفاوت‌های فرهنگی باعث اختلافه بعد تو سریال عاشقانه که خود هادی کارگردانش بود نشون نیدن که رضا وقیحانه با دوتا خانواده متفاوت باهم مشکلی ندارند وعاشق همند بعد تازه پدر مذهبی رضارا آدم بدنشون دادند درصورتی که تو واقعیت هیچ کدوم اینا تو زندگی خودشون نبود یعنی نه این دوتا با وجود تفاوت فرهنگی باهم بی مشکل بودند نه خانواده هادی آدمای بدی بودند این را باتوجه به استودی مودبانه خ اهر میگم.