2777
2789

دیشب خواب دیدم باردارم و خیلی خوشحالم اما سینم پره شیر بود و می‌چکید با خودم میگفتم من ک اوایل بارداریمه چرا اینجوری شدم آخه ،تااینکه نمیدونم یه آقایی یا شوهر اینو دقیق یادم نیست بهم گفت انقد بچه میخواستی حالا اینهمه شیر داری چرا سیرش نمیکنی گفتم من حامله ام هنوز ب دنیا نیومده یهو دیدم ی پسر بچه شیرخواره ک حس کردم از گرسنگی بی تابی می‌کنه بچه منه انگار ک من هم حامله بودم هم ی بچه شیر خوار دارم خلاصه من بهش شیر دادم اما نخورد تا اینکه  همسرم تست کردن و گفتن خب معلومه ک نمیخوره خیلی تلخه 

تعبیرش چیه ذهنم خیلی مشغول خوابم شده🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله حاجت روا شی💚🌱

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

چه عجیب من امشب خواب دیدم خونمون شلوغه و مهمون داریم که غریبه بودن دوتا دختر ۱۵-۱۶ساله بودن که هرکدوم داداش نوزاد داشتن و بغلشون بود یکی از دخترا سینشو در آورد داد به داداش نوزادش خورد بعد اون‌یکی دختره هم همینکار کرد این نوزاده هم خورد منم تعجب کرده بودم از کارشون و مامانشون خونمون نبودن

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
نمیدونم عزیزم.من از خوابت اونجایی ک همسرت گفته شیر تلخه این برداشت و کردم.

میشه درباره خواب منم بگی....

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
چه عجیب من امشب خواب دیدم خونمون شلوغه و مهمون داریم که غریبه بودن دوتا دختر ۱۵-۱۶ساله بودن که هرکدو ...

انشالله ک خیره 

من خواب زیاد میبینم اما اصلا برام مهم نیست تعبیرش فقط صدقه میذارم اما این خواب فکرمو درگیر کرده 

بگو عزیزم اگر حسم یاری کنه

دوتا پست بالاتر گفتم

انشالله ک خیره  من خواب زیاد میبینم اما اصلا برام مهم نیست تعبیرش فقط صدقه میذارم اما این خواب ...

انشاالله که مادر بشی

منم تازگیا فهمیدم صمیمی ترین دوستم باردار نمیشه و همش فکرم درگیرشه شایدخوابم برا اون باشه