2777
2789
عنوان

توی اینستا

86 بازدید | 5 پست

خانوما من یکی از دوستامو تازه پیدا کردم تو اینستا و هرچندوقت یبار حتی شده هرروز ریلز و پست میفرستم براش اونم همینطور ولی به طرز عجیبی توی لیست شیر هنوز نیومده بالا همش باید برم پایین لیستم یا اسمشو سرچ کنم

اون فالویینگایی که سالی یبار براشون چیزی شیر نمیکنم یا کلا تاحالا چیزی نفرستادم براشون(حتی چتی هم نکردیم) بالاتر از پیج این دوستم میان

کسی میدونه چرا؟

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

بر اساس حروف الفبا 😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بر اساس حروف الفبا 😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه بابا حروف الفبا نیست که

بر اساس میزان ارتباطاتت با اون ادم توی چته برای همین هرچندوقت یبار میبینیم برای یکی زیاد پست نمیفرستیم میره پایین تر

ولی این نمیاد بالا😂😑🫴

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا حروف الفبا نیست که بر اساس میزان ارتباطاتت با اون ادم توی چته برای همین هرچندوقت یبار میبین ...

میدونم شوخی کردم خب 😂😂

پس یا اینستا پینشون کرده برات

یا اجنه باهاشون در ارتباطن 😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

میدونم شوخی کردم خب 😂😂 پس یا اینستا پینشون کرده برات یا اجنه باهاشون در ارتباطن 😂

😂😂😂😂

نمیدونی چه عذابیه هردفعه هی برم پایین بعد حواسم باشه دستم اشتباهی نخوره برای یکی دیگه سند نشه😂😂😂

😂😂😂😂 نمیدونی چه عذابیه هردفعه هی برم پایین بعد حواسم باشه دستم اشتباهی نخوره برای یکی دیگه سند ...

🤣🤣🤣 وایی

من یه بار پست آشپزی برا دوست داییم فرستادم 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂