مواد لازم جهت پخت گراتن مرغ
گوشت مرغ پخته شده ۲ پیمانه
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
قارچ ۱۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
آرد سفید ۴ قاشق سوپخوری
کره ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روش پخت گراتن مرغ با سیب زمینی
سیب زمینی ها رو ورقه ای خرد کنید و کمی بپزید, ولی نه اونقدری که له بشه.
قارچ رو با کمی کره تفت بدید.گراتن مرغ، طرز پخت گراتن مرغ و سیب زمینی
گوشت مرغ رو هم ریش ریش کنید.
در یک ظرف کوچک, آرد و شیر سرد رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا سس کم کم غلیظ بشه. حرارت باید خیلی کم باشه. وقتی سس غلیظ شد, نمک و فلفل و کره رو به اون اضافه کنید و اجازه بدید تا با گرمای سس کره هم آب بشه.
حالا کف قالب نسوز رو با کره آب شده کمی چرب کنید. به ترتیب سیب زمینی ها رو بچینید, روی اونا قارچ های تفت داده شده رو بریزید, روی اونا سس سفید و پنیر موزارلا بریزید, بعد مرغ ها رو بچینید و دوباره سس سفید و پنیر موزارلا.
حالا ظرف رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه بذارید تا سطح گراتن طلایی بشه.
* حتما برای درست کردن سس سفید حرارت رو کم کنید وگرنه سس خیلی زود ته میگیره و گلوله میشه!