2777
2789
عنوان

کدبانوهای باسلیقه

368 بازدید | 16 پست

سلام

با این مواد چی میتونم درست کنم واسه شام

قارچ،،پنیرپیتزا،،سینه مرغ،،،فلفل دلمه ای ،،هویج ،،،گوجه،پیاز

مرسی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

گراتن مرغ و سيب زمينى.البته به سيب زمينى هم احتياج دارى

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواد لازم جهت پخت گراتن مرغ

گوشت مرغ پخته شده ۲ پیمانه

سیب زمینی متوسط ۳ عدد

قارچ ۱۵۰ گرم

شیر ۱ پیمانه

آرد سفید ۴ قاشق سوپخوری

کره ۱۰۰ گرم

پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

روش پخت گراتن مرغ با سیب زمینی

سیب زمینی ها رو ورقه ای خرد کنید و کمی بپزید, ولی نه اونقدری که له بشه.

قارچ رو  با کمی کره تفت بدید.گراتن مرغ، طرز پخت گراتن مرغ و سیب زمینی

گوشت مرغ رو هم ریش ریش کنید.

در یک ظرف کوچک, آرد و شیر سرد رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا سس کم کم غلیظ بشه. حرارت باید خیلی کم باشه. وقتی سس غلیظ شد, نمک و فلفل و کره رو به اون اضافه کنید و اجازه بدید تا با گرمای سس کره هم آب بشه.

حالا کف قالب نسوز رو با کره آب شده کمی چرب کنید. به ترتیب سیب زمینی ها رو بچینید, روی اونا قارچ های تفت داده شده رو بریزید, روی اونا سس سفید و پنیر موزارلا بریزید, بعد مرغ ها رو بچینید و دوباره سس سفید و پنیر موزارلا.

حالا ظرف رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه بذارید تا سطح گراتن طلایی بشه.

* حتما برای درست کردن سس سفید حرارت رو کم کنید وگرنه سس خیلی زود ته میگیره و گلوله میشه!

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

ميتونى فلفل دلمه هم تفت بدى و به موادش اضافه كنى عزيزم

من با گوشیم بروز رسانی کجاست

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵