2777
2789

یک نماز از حضرت فاطمه سلام علیها روایت شده برای روز جمعه که حضرت آیت الله توکل (حفظه الله) یکی از علمای قم میفرمودند: اگر لحظه تحویل سال دو رکعت نماز حضرت زهرا (سلام الله علیها ) خوانده شود (بطوری که در لحظه تحویل در نماز باشیم) آن سال ؛به عنایت حضرت (علیها السلام) سالی عجیب خواهد بود ازنظر رزق های معنوی ومادی . مثلا ده ، پانزده دقیقه قبل سال تحویل شروع کنید که در لحظه تحویل سال در حال نماز باشید.

نماز حضرت زهرا (س)(منبع مفاتیح الجنان)

روایت شده که حضرت فاطمه علیها السلام دو رکعت نماز مى‏ کرد که جبرئیل علیه السلام تعلیم او کرده بود در رکعت اول بعد از «سوره حمد» صد مرتبه «سوره قدر» و در رکعت دوم بعد از «حمد» صد مرتبه «سوره توحید» مى ‏خواند و چون سلام مى ‏گفت این دعا را مى‏ خواند.

سُبْحَانَ ذِی الْعِزِّ الشَّامِخِ الْمُنِیفِ‏ سُبْحَانَ ذِی الْجَلاَلِ الْبَاذِخِ الْعَظِیمِ‏ سُبْحَانَ ذِی الْمُلْکِ الْفَاخِرِ الْقَدِیمِ‏ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْبَهْجَةَ وَ الْجَمَالَ‏ سُبْحَانَ مَنْ تَرَدَّى بِالنُّورِ وَ الْوَقَارِ سُبْحَانَ مَنْ یَرَى أَثَرَ النَّمْلِ فِی الصَّفَا سُبْحَانَ مَنْ یَرَى وَقْعَ الطَّیْرِ فِی الْهَوَاءِ سُبْحَانَ مَنْ هُوَ هَکَذَا لاَ هَکَذَا غَیْرُهُ‏

منزه است خداى صاحب عزت و مقام بلند منزه است خداى صاحب جلال و کبریایى و عظمت منزه است خداى صاحب ملک فاخر ازلى منزه است خدایى که لباس حسن و جمال به قامت خود آراسته منزه است خدایى که رداى - نور وقار در بر دارد منزه است خدایى که اثر پاى مورچه را در سنگ سخت سیاه مى ‏بیند منزه است خدایى که خط سیر مرغ را در هوا مى‏ بیند منزه است خدایى که تنها او بدین کمال است و غیر وى داراى این کمال نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشنیدم ک بگند در لحظه سال تحویل، بلکه  فرمودند ک بخونید.

اره عزیزم چون نماز مستحب هست هر وقت حاجت داشتی میتونی بخونی اما زمان تحویل سال هم بهش خیلی اشاره شده

کجا اشاره شده؟ چیزی ندیدم

من پارسال داخل نی نی سایت تاپیک درموردش دیدم چند تا بعد که تو گوگل هم دیدم که نوشته بود یکی از علمای قم به این موضوع اشاره کردن

تو نت جستجو کزدم چیزی نبود. نمی گم ک نگفتند، می گم چیزی پیدا نکردم.

میدونم گلم منظورتو 🤗😄❤

کلا این نماز نوشته بود مستحبه و خیلی خوبه یه جا هم زده بود زمان سال تحویل خونده بشه خیلی خوبه 

بخونیمش ان شاءالله که هممون حاجت روا بشیم ☺️🙏🏻

عزیزم من فردا میخونم اگر عمری باشه اسمتو بگو دعات کنم

فاطمه ام خیلی ممنونم ازتتت الهی به هر چی که میخوای برسیی🤍🤍🤍

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐