2777
2789
عنوان

تموم شد؟؟؟؟

160 بازدید | 11 پست

تاپیکای ارایشگاهو نوبتو رنگ مو و خرجای چند میلیونی؟ 

این مدت انقد دیدیم اینارو شبم تو خوابم نوبت ارایشگاه میگرفتم🤣

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

از فردا منتظر تاپیکای خواهر شوهرم بی احترامی کرد مادر شوهرم نیشم زد روز عیدی باش گلم

کاربر سال ۹۸ "توتفرنگیعصبی " هستم تعلیق برای دفاع از واقعیت🤍لطفا بازخواستم نکنید من از روی عنوان تاپیک جواب کلی میدم حوصلم نمیکشه جزئیات رو بخونم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه داداش یه دوتا دیگه میدونه😂 حالا  تا ۱۳ فروردین مسافرتشون ۱۳ بدر کجا میرید آیا میرید اینا هنوز مونده  فعلا زود بود این تاپیک باید بعد عید میزدی😂

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

از فردا منتظر تاپیکای خواهر شوهرم بی احترامی کرد مادر شوهرم نیشم زد روز عیدی باش گلم

بله منتظرم روزای عیده و دعواهاش ینی هر مناسبتی نی نی سایتا دعوا دارن حتما😁

الان وارد فاز دعواهاي بعد خونه مادرشوهر خاهرشوهر جاري رفتن ميشيم

اینم تموم شه میریم واسه دعواهای عید سعید فطر🤣

نه داداش یه دوتا دیگه میدونه😂 حالا  تا ۱۳ فروردین مسافرتشون ۱۳ بدر کجا میرید آیا میرید اینا هن ...

اوه مناسبتا ک تموم نمیشه منتظر دعواهای عید سعید رمضان باش🤣