2777
2789
عنوان

به مادربزرگم استامینوفن کدیین دادم رفته فضا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر فشار خوتی هستن استامینوفن کدویین براشون سمه فشار رو میبره بالا

واقعا؟؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
دوست من یدونه سیتریز ین خورد  دوازده ساعت خوابید 🤣

رو من فقط دیفن هیدرامین اثر داره خوردن همانا بیهوشی همانا اکثر اوقات فقط قرقره میکنم قورت نمی‌دم 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من میخورم گیج میشم یبار دوتا خوردم کلا منگ بودمو خواب

بروعکس تنها مسکنیه که برای من جواب میده 

هر مسکن دیگه ای خوردم بهم نساخت این بهم می‌سازه

کم کم میخوام برم سمت تریاک😂

واقعا؟؟

بله صد درصد چون منم فشاری هستم هیچ مسکنی فشار خونی ها نمیتونن بخورن مگر استامینوفن ساده اونم ۳۲۵ بقیه فشار رو میبرن بالا

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
بله صد درصد چون منم فشاری هستم هیچ مسکنی فشار خونی ها نمیتونن بخورن مگر استامینوفن ساده اونم ۳۲۵ باق ...

ممنون ک گفتی 

همسرم ومادرم مشکل فشاردارن قرص فشار میخورن 

همیشه هم چون سردردمبشن بیشترمسکن میخورن

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
ممنون ک گفتی  همسرم ومادرم مشکل فشاردارن قرص فشار میخورن  همیشه هم چون سردردمبشن بیشترمس ...

خواهش میکنم ..دقیقا فشار ک بره بالا اکثزیت سردرد میشن تازه قرص مسکن سردردشونو بیشتر میکنه فقط استامینوفن ساده بخورن.. ناپروکسن هم با احتیاط اول قرص فشارشونو بخورن بعد مسکن

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
 خواهش میکنم ..دقیقا فشار ک بره بالا اکثزیت سردرد میشن تازه قرص مسکن سردردشونو بیشتر میکنه فقط ...

اره فشارخون ک میزنه بالا سردردمبشن 

وقتی قرص فشاراثرنمیکنه گاهی مسکن میخورن بعدش 

ناپروکسن رو که همسرم مثل نقل و نبات میخوره😅