2777
2789
عنوان

شما سرویس بهداشتی تون رو با چی میشورید.؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 82 پست
منظورم مایع اسیدی اکتیوه اره خودش هر روز اسید میزنه  من که هر وقت میرم خونمون بوی اسید میاد ت ...

من حتی سالی یکبار با جرمگیر نمیشورم سرویس ها رو 

فقط دامستوس و تاید میزنم خود وایتکس خاصیت ضدعفونی کنندگی داره و تمیز کننده هست اسید اخه همه چیز رو حل میکنه تمیز که نمیکنه

من حتی سالی یکبار با جرمگیر نمیشورم سرویس ها رو  فقط دامستوس و تاید میزنم خود وایتکس خاصیت ضدع ...

جرم های زرد رو فقط اسید میبره آخه 

من وایتکس میزنم واسه ضدعفونی کنندگی اسید میزنم برای اینکه جرم ها گرفته شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرم های زرد رو فقط اسید میبره آخه  من وایتکس میزنم واسه ضدعفونی کنندگی اسید میزنم برای اینکه ج ...

برای چی باید سرویس زرد بشه اخه ؟

وقتی سما هر روز سرویس رو میشوری چرا باید جرم بگیره 

جرم برای وقتیکه یکماه سرویس رو نشوری 

برای چی باید سرویس زرد بشه اخه ؟ وقتی سما هر روز سرویس رو میشوری چرا باید جرم بگیره  جرم برای ...

جرم آب چون منطقه ما آب سختی داره آبش خیلی گچ داره همه جا میبنده 

من با مایع اسیدی اکتیو میشورم  نمیدونم والا میترسم بعد یمدت کاشی هام از بین برن😑

معلومه از بین میرن،،مگه چی دارن که این جور می شوریشون فوقش رخشا و جرم گیر بسشونه.

❤️❤️