2777
2789
عنوان

شما سرویس بهداشتی تون رو با چی میشورید.؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 82 پست

من پودر رخشامیزنم قیمتش مناسبه برا شستشوی کف توالت و حمام استفاده میکنم سینکم برق میندازه کاملا بدون بو هست

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

از همه‌ی خانم‌ها و آقایانی که بدون احساس سرافکندگی و مشتاقانه  تو نظافت و کارهای یدی خونه و زندگی زحمت می‌کشند، قدردانی می‌کنم و خدا قوت می‌گم.

و در نقطه مقابل  افراد تن‌پرور و خودبزرگ‌بینی که دست به سیاه و سفید نمی‌زنند و پا روی پا  می‌اندارند تا خدم و حشم و افراد دیگه جورشون رو بکشند چقدر رفتارشون زننده و آزاد دهنده است...

( و داخل پرانتز تو سنت بزرگان اخلاق ما حتی وقتی کارگر و خدمتکار داشتند خودشون پا به پای خادمشون کمک می‌کردند، این به نظرم خیلی زیبا است که خودمون رو برتر از کسی دیگه ندونیم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبانه روز شماها چند ساعته؟هر روز غذا می پزید،بچه داری،شوهرداری،به خودتون می رسید،هر روز دستشویی می ش ...

من هفته ای نهایت 3بار جرمگیر میزنم 

خونه قدیمی سازِ وگرنه اینقدر نیاز به شستن نداره

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

حس میکنم بخار جیش و پی پی بهش میخوره کثیفه😂😂😂

😆😆😆

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

شبانه روز شماها چند ساعته؟هر روز غذا می پزید،بچه داری،شوهرداری،به خودتون می رسید،هر روز دستشویی می ش ...

من بچه ندارم عزیزم 

ناهار هم که شوهرم نیست درست نمیکنم 

شام فقط درست میکنم و واسه همین همیشه در حال اسید و وایتکس زدن هستم😂شوهرم میگه آب های زیرزمینیمون از دست تو اسیدی شده 😂

بعد ببخشید دلتون میاد اونجا تخلیه معده کنید؟ حیفه 

کبکم ن تنها خروس میخونه بلکه شهرام شب پره هم میخونه 🥰نمیترسین وقتی مردین بیان تو اکانت نی نی سایتتون تاپیکاتونو ببینن؟فوبیای منه🤐وحشی منم بافقی اَدامُ در میاره🤪دوتاصلوات بفرست یکی واسه من یکی واسه خودت🤣پرروام خودتی🤨این امضارو تو ی روز ننوشتم تو روزهای متوالی نوشتم خیلیا گفتن سرگیجه گرفتیم قبلش مسکن بخورتواگ میتونستی این همه امضارو بخونی الان دکترا داشتی پس زحمت نکش نخون شما کراشاتون  گلزار و پارسا پیروز فره من کراشم کراش ماشینیه قبلنا اکس اسم قرص توهم زا بود الان شده یار سابق اوه مای پیغمبر عسک بده😑بزبز😑 زود بز🙁چرا نمیبزی؟من ب نی نی سایت ایمان اوردم چون تو ی تاپیکی ک ترکیده بود هنوز لایکم میکردن 😐منیش پیول نت دامه وگرد منیش قصه بکین😒 هایده کو پری خانم توام ملکت بکم 🤪 بغیر استارتر و ۸۰۰ گله کاربر تر دی کسی ریپلای نکه ی حوصله نیرم بجز نی نی یار کسی تر تعلیقم نکه ی و پلیس فتا شکایت کم ن گیانم شیت نیم اری کورد کرماشانم نازار ۷ طایفه اینه بدان بچه ننه پرونده ی مه هم وزن تونه مه زندگیم رفته به باد بچه ننه دارم برات وقتی ابرو برمیداری نازتر میشی از قناری ایطو نرو توچشممان خندم میگیره آسمان هاااا یادم چی راسی لایکم بکن فره خوشم تی وقول عزیز ویسی اگر چیسه لیم مینا گیان باو خاموشم که 😔خو دی بسدانه بچنه مال خودان تادرودی دیگر بدرود هم هاتم تاپیکتم گزارش بکت بیلا بشیوم رفیق فره توامت و کاربریلی ک هرلوا گزارش دن توصیه درم ی جعبه شیرینی بسنن گرد خویان آشتی بکن ارا الکی فحش دید خوشته خود تی؟ خود گردیدسه بغل؟کمیگ  آرام چده مه و ناو عمرم اقره ک امضا نیوسام قصه نکردمه دسد درد نکه ی ک خونیده ی دوسد درم😘🤣شیت شیت تو بیمه چاویلت زندگیمه خدای بان سرکریمه ی روژ دسیلت گرم فیلم تو سوزیا دل مه شکیا بیزارم کردیده وی دنیا یارگدت هاکو مبارک بو کازو کوزت جمع که و ویره بچو 🤐اول روژهاتیدو دلم گردیه دس وپیم وتی تنیام ودادم برس منیش هاتمو بیخودی خام تو بیم ینی فک کردی گردیدسمه بازیچه وتی عمرا وکسی دل بیم اصن ممکن نیه ترکت بکم وپیم وتی تونی تنیا عشقگم ن ن وای خوریله نیه خیلی وقته رنگ حنای توچیه بسه جمع که برانه ی بیل باد باید عشق هاکوره دی عاشق کیه 

از همه‌ی خانم‌ها و آقایانی که بدون احساس سرافکندگی تو نظافت و کارهای یدی خونه و زندگی زحمت می‌کشند، ...

اتفاقا بنظرم کار خونه و نظافت به هر خانمی حس خوبی میده باعث میشه یه خانم فکر کنم زن خونه اس و قدر خونه و  زندگیش رو بدونه

من واقعا شرایطش رو دارم که کارگر بگیرم برای کارای خونه ولی اصلا دلش رو ندارم یکی بیاد خونه ام رو تمیز کنه و خودم بشینم چایی بخورم

اره خب تازه بازم مادرم غر میزنه بهم میگه وایتکس نزن اسید بزن یه جاش

مادرت خودش هر روز سرویس هاشو با اسید میشوره ؟

من اصلا تا حالا اسید نخریدم اصلا از کجا اسید میخرین 

تا حالا ندیده بودم کسی با اسید نظافت کنه

مادرت خودش هر روز سرویس هاشو با اسید میشوره ؟ من اصلا تا حالا اسید نخریدم اصلا از کجا اسید میخرین&n ...

منظورم مایع اسیدی اکتیوه

اره خودش هر روز اسید میزنه 

من که هر وقت میرم خونمون بوی اسید میاد تو دستشویی