2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

142 بازدید | 24 پست

سلام من تنبلی تخمدان و کیست تخمدان دارم، و الان خیلی بی‌حال تر از قبل شدم دوماه هم هس که پر ی ود نشدم دست و پامم خیلی درد میکنه دکترمم که دوهفتس نیست ، بنظرتون چی کا کنم؟ 

:((((((((((((: 🐣🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ال دی میخورم من

من اول یه دکتر دیگه بهم این قرص و داد بعد یه دکتر دیگه رفتم گفت اینو نخور خوب نیست داروهای دیگه بهم داد که برای بعد پری ود شدنه 

:((((((((((((: 🐣🌱

وقتی سیاه ‌دونه و عسل میخورم مرتب پریود میشم😁منم تنبلی داشتم مردم از بس ال دی اچ دی روکین خوردم 

ب دکتر گفتم من عمل بینی دارم نباید قرصی بخورم چی کنم پریود شم قبل عمل 

خودش اینو گف 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
وقتی سیاه ‌دونه و عسل میخورم مرتب پریود میشم😁منم تنبلی داشتم مردم از بس ال دی اچ دی روکین خوردم&nbs ...

کامل حل شد؟

به من گفت کیست هات زایا هس یعنی تولید میشن تن تن

ال دی میخورم حالم بهم میخوره

خوب شدین شما؟

کامل حل شد؟ به من گفت کیست هات زایا هس یعنی تولید میشن تن تن ال دی میخورم حالم بهم میخوره خوب شدی ...

بله کامل البته همیشه جوراب پشمی میپوشم خونه پاهام و کمرم رو گرم نگه میدارم تو دوران پریود حموم نمیرم اصلااااا ولی مرتب لباس عوض میکنم

قبل ال دی مگ قرص تهوع نمیندازین؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
بله کامل البته همیشه جوراب پشمی میپوشم خونه پاهام و کمرم رو گرم نگه میدارم تو دوران پریود حموم نمیرم ...

نه بخدا فقط ال دی میخورم و اسلاکتون

هر دو قرص هورمونی هستن میمیرم یعنی

گرم نگه داره خوبه؟

البته اینم بگم پفک ب شدت کیست زا عه

چن ماهه پفک کامل نخوردم شاید ده تا دونه

نوشابه و‌کیک هم همینطور 

نه بخدا فقط ال دی میخورم و اسلاکتون هر دو قرص هورمونی هستن میمیرم یعنی گرم نگه داره خوبه؟

دکتر باید خودش وقتی اینا رو میده قرص تهوع ام بده اندانسترون یا همون دمیترون 

فقد منو سنگین میکردن نمیتونستم از خاب بیدار شم صبحا و شکم آوردم با ۵۰ کیلو وزنم😂

گرم نگهداشتن خیلی موثره خیلیاااا این بیماری ها از سردی رحم میادش و موقع ظرف شستن نزار شکم و لباست خیس بشه ک منبع درده