2777
2789

ینی الان فقط عقده غذا دارم آی حس میکنم وقتی حالم خوب بوده هیچ غذایی رو با لذت نخوردم یا یادمه یه مدت افتاده بودم ب رژیم چقدر بخودم گشنگی و سختی میدادم آی دلم غذا میخادد😭 خدایا ۹ ماه چطور تحمل کنم🥺ینی میرسه روزی ک من بزام و تموم شه حس میکنم این فشارو نمی تونم تحمل کنم نگین بخور چون نمی تونم ویار شدید دارم سروم و دارو دوا همه چی نمی تونممممم سیر باشم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وصفُ العیش نصفُ العیش

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
نهههه اصلا مطمعن باش هر روز بخورم جا دارم انقدر ک من گشنگی کشیدم این مدت

شوخی بود تو اینستا ترند شده 

میدونم گفتی اینو نگید ولی خب یه بار بخور چیزی نمیشه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
قضیه مجید چیه؟

هیچی یه پسریه که اومد گفت دختری که پا به پای پسر یه دیس پر غذا بخوره کنسله بقیه هم مسخره اش میکنن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
شوخی بود تو اینستا ترند شده  میدونم گفتی اینو نگید ولی خب یه بار بخور چیزی نمیشه

وای نمیدونی چقدر حالت تهوع بده تمام پهلو شکمم درد میگیره رگا سرم میخاد پاره بشه از فشار بعدشم کل وجودت سوزش شدید از دنیا بیزار میشی🥺

هیچی یه پسریه که اومد گفت دختری که پا به پای پسر یه دیس پر غذا بخوره کنسله بقیه هم مسخره اش میکنن&nb ...

اوه اونو میگی من نمیدونم چکار داره ب غذا خوردن طرف حالا من شوهرم تو نامزدیم دعوام میکرد غذا کم میخوردم🤣

وای نمیدونی چقدر حالت تهوع بده تمام پهلو شکمم درد میگیره رگا سرم میخاد پاره بشه از فشار بعدشم کل وجو ...

آره من شکم درآوردم میترسم بزرگ تر بشه ولی نمیتونم رژیم بگیرم 

وای نمیدونی چقدر حالت تهوع بده تمام پهلو شکمم درد میگیره رگا سرم میخاد پاره بشه از فشار بعدشم کل وجو ...

در عوض خدا داره بهت یه فرشته کوچولو هدیه میده،به همه دردا میارزه،کاش همه دردامون تهش یه هدیه ازطرف خدا باشه

اوه اونو میگی من نمیدونم چکار داره ب غذا خوردن طرف حالا من شوهرم تو نامزدیم دعوام میکرد غذا کم میخور ...

چه خوب مرد پایه به همین میگن خوشبخت باشید 

آره من شکم درآوردم میترسم بزرگ تر بشه ولی نمیتونم رژیم بگیرم 

ولش کن بابا بعد زایمان عاشق شکمم و غذا خواهم بود چقدر قبلا حرص مبخوردم الان آرزوی یه غذا ب دلم مونده

ولش کن بابا بعد زایمان عاشق شکمم و غذا خواهم بود چقدر قبلا حرص مبخوردم الان آرزوی یه غذا ب دلم مونده

آره بعد زایمان بخور و حال کن