2777
2789
عنوان

روزه گرفتن در شیردهی

481 بازدید | 42 پست

سلام خانوما، نماز روزه هاتون قبول.

من دخترم یکسالشه، هم شیر خودمو میخوره هم شیرخشک. نصف نصف تقریبا. 

چند وقت هم مریض احوالم سرماخوردم، احساس میکنم شیرم کم شده، میخوام بیشتر شیر بدم که بیشتر بشه.

دو سه روزی روزه گرفتم مشکلی نداشتم، ولی همسرم میگه روزه نگیر بخاطر شیردهی.

شما در شیردهی روزه میگرفتین؟

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من پسر اولم که ۲۱ ماه شیرش دادم شیر خودمو میخورد  ماه رمضان روزه نگرفتم اصلا 

الانم پسر دومم ۱۰ ماهشه شیر خودمو میخوره نه روزه نمیگیرم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
نه من پسر اولم که ۲۱ ماه شیرش دادم شیر خودمو میخورد  ماه رمضان روزه نگرفتم اصلا  الانم پس ...

ممنون عزیزم.

به نظرت هرروز ۶۰ روز حساب میشه؟

ن عزیزم اون ۶۰ روز در صورتی هس ک عمدا روزه نگیری . چون بچه شیر میدی بعدا میتونی قضاشونو ب جا بیاری

ممنونم، قربونت برم.