2777
2789
اونم خون ریزی و عفونت دارهومراقبت شدیدمیخواد که اون نخها کشیده نشهوالا این روش برا آپشن های قدیمی خو ...

نه چندماه اول لکه بینی طبیعیه بعدش رفع میشه

من 8 ساله دارم و از همون لحظه عفونت نگرفتم، نخش هم آزاری به آدم نمیرسونه

بنظرم راحتترین روش ای یو دیه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۵ ساله ازدواج کردم ۲ سال اول قرص خوردم فقط بقیش طبیعی بوده حتی یه هفته قبل پریودی جلوگیری هم نم ...

یه هفته قبل پریودی که میگیره من دختراولم 22سیکلم گرفت یه هفته به پری

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

من بعد چهارده سال سرم اومد😵‍💫😵‍💫😵‍💫

باطبیعی؟🤕

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

یه هفته قبل پریودی که میگیره من دختراولم 22سیکلم گرفت یه هفته به پری

پریودام هر ۲۵ روزه من از ۲۰ دیگه جلوگیری نمیکنم

همیشه چند روز قبل پریود درد سینه و زیر شکم گهگاهی میگیرم 

وقتی این دردا میاد دیگه خیالم راحته

پریودام هر ۲۵ روزه من از ۲۰ دیگه جلوگیری نمیکنمهمیشه چند روز قبل پریود درد سینه و زیر شکم گهگاهی میگ ...

اوه خییییلی ریسک احتیاط کن اگه اصلانمیخوای 

اونم مثل سزارین هستشراستش من الان میخوام برم ببندم،حامله نیستمابازم دنگو فنک سزارین رو داره؟خون ریزی ...

نمیدونم مث عملای دیگه با لاپاراسکوپی میشه یا باید مث سزارین دوباره شکم باز بشع .من چون موقه سزارین انجام دادم راحت بود 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت